وی درباره ساز و کار توزیع چادرها افزود: براساس تعداد خانوار روستاها آمار گرفته و برهمین اساس چادرها تا روستاهای دورافتاده توزیع می شود.
سردار پاکپور با بیان اهمیت توجه به اسکان میان مدت و دراز مدت زلزله زدگان یادآور شد: با توجه به اینکه زمستان نزدیک است؛ باید برای اسکان میان مدت و سپس بلند مدت فکری اساسی شود.
وی با اشاره به اینکه باید زیرساخت های اسکان روستائیان هم مورد توجه جدی قرار بگیرد؛ گفت: زلزله در مدت کوتاهی اتفاق می افتد اما باید به سرعت برای این بحران تصمیم گیری شود و با یک روند مشکلات حل شود.
فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره ساز و کار امداد رسانی بیمارستان های صحرایی گفت: در حوزه امداد پزشکی شش بیمارستان صحرایی از سوی نیروی زمینی سپاه ایجاد شده است که هدف از آن کمک رسانی و خدمت رسانی هرچه بیشتر به حادثه دیدگان زلزله اخیر است. این بیمارستان در درمان مجروحان و مصدومان نقش مهمی را ایفا کرده است.
وی با اشاره به تجربیات انبوه بهداری نیروی زمینی سپاه در حوزه مدیریت بحران ادامه داد: کادرهای بیمارستانی ما بسیار با تجربه هستند و در مناطق مختلف استان کرمانشاه در حال امداد رسانی هستند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره ساز و کار آوار برداری مناطق زلزله زده هم بیان داشت: باید صورت برداری ها برای شروع آوار برداری انجام شود و نیز دفن احشام اصولی انجام شود.
وی تاکید کرد: نیروی زمینی سپاه گروه های مهندسی خود را برای تسریع پروسه آوار برداری از شمال غرب به منطقه اعزام کرده که در این رابطه تاکنون بیش از ۱۰۰۰ دستگاه از تجهیزات مهندسی در منطقه برای آوار برداری و عملیات مهندسی مستقر هستند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان ابعاد سرعت عمل یگان های سپاه در امداد رسانی ضربتی به زلزله زدگان هم گفت: گروه های مهندسی نیروی زمینی سپاه پس از وقوع زلزله غرب کشور به سرعت وارد عمل شدند و مسیرها را باز کردند.
انتهای پیام/231