شناسهٔ خبر: 22473918 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل ستاد بحران استان اصفهان:

اصفهان آماده ارسال کمک‌های بیشتر به مناطق آسیب‌دیده/زلزله در اصفهان خسارتی نداشت

مدیرکل ستان بحران استان اصفهان با اشاره به آمادگی استان برای ارسال کمک به غرب کشور گفت: اگرچه لرزش‌هایی ناشی از زمین لرزه در استان احساس شده اما خسارتی به دنبال نداشته است.

صاحب‌خبر -

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص زلزله شب گذشته اظهار کرد: به دنبال وقوع زلزله شب گذشته در غرب کشور شورای مدیریت بحران استان، با حضور استاندار تشکیل و آمادگی استان برای کمک به مناطق زلزله زده ارزیابی شد.

وی افزود: بر اساس مصوبات شب گذشته مقرر شد کارگروه های امدادی برای کمک رسانی آماده باشند و تاکنون 16 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوآمبولانس از سوی جمعیت هلال احمر استان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، 6 دستگاه خودروی امدادی، 32 نجاتگر از جمعیت هلال احمر و 40 نیروی پرستار و پزشک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای کمک به مناطق آسیب دیده اعزام شده است.

مدیرکل ستاد بحران استان اصفهان ادامه داد: علاوه بر این تیم‌های اقدامات پیش بیمارستانی، پشتیبانی و آوار، پنج هزار تخته پتو و یک هزار تخته چادر برای مناطق زلزله زده ارسال و از شرکت گاز استان نیز یک تیم عملیاتی برای بازسازی شبکه گاز اعزام شده است.

شیشه فروش با اشاره به آمادگی استان برای ارسال کمک به غرب کشور تصریح کرد: اگرچه لرزش‌هایی ناشی از زمین لرزه در استان احساس شده اما خسارتی به دنبال نداشته است.

انتهای پیام