شناسهٔ خبر: 22471261 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل پزشکی قانونی کرمانشاه خبر داد

200 کشته در زلزله کرمانشاه/جواز دفن اجساد صادر شده است

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه از کشته شدن 200 نفر در حادثه زلزله اخیر در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای صدور جواز دفن اجساد صادر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آرتین کمالی در جمع خبرنگاران از استقرار تیم پزشکی قانونی در مناطق زلزله زده شهرستان‌های سرپل ذهاب، ازگله، ثلاث باباجانی و قصرشیرین خبر داد.

وی افزود: براساس بررسی میدانی تیم‌های پزشکی قانونی مستقر در مناطق زلزله زده، 200 نفر تاکنون کشته شده‌اند.

کمالی ادامه داد: اقدامات برای صدور جواز دفن اجساد انجام شده و مقرر شده اجساد به صورت متمرکز به پزشکی قانونی هر شهرستان ارجاع و در آنجا احراز هویت صورت گیرد.

به گفته وی، این لحظه تعداد اجساد معاینه شده در شهرستان سرپل ذهاب 142، اسلام آباد غرب 22، ثلاث باباجانی 15، کرند غرب 14 و قصر شیرین نیز 14 نفر بوده است که در مجموع به 207 تن می رسد.

انتهای پیام/خ