شناسهٔ خبر: 22172637 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

المپیادهای ورزشی مدارس موجب مشارکت بیشتر و کشف استعداد دانش آموزان شده است

معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: المپیادهای ورزشی مدارس موجب مشارکت بیشتر و کشف استعداد دانش آموزان شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان زنجان، ذبیح اله تاراسی در افتتاحیه المپیاد ورزشی درون مدرسه ای گفت: المپیادهای ورزشی مدارس موجب مشارکت بیشتر و کشف استعداد دانش آموزان ، افزایش تقسیم کار وهمکاری و تعامل بیشتراولیا ومربیان شده است.

وي افزود: با ایجاد فرصت در المپیادهای ورزشی می توان استعدادهای نهفته دانش آموزان را کشف و افراد واجد شرایط را  به تیم های ملی و ورزشی قهرمانی معرفی کرد.

 معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان زنجان خطاب به دانش آموزان گفت: رشد ابعاد مختلفی دارد، باید از رشد  یک بعدی پرهیز نمود و در همه ی حیطه های تحصیلی، اخلاقی، ورزشی و..  استعدادهای  خود را به منصه ی ظهور برسانید.

تاراسی یکی از طرح های سال جاری را انجام ورزشی، نرمش در مدارس با حضور و همراهی اولیای  دانش آموزان  ذکر کرد که مقدمه ای  جهت افزایش ورزش همگانی خواهد بود.

وی تأکید کرد: درس تربیت بدنی یک مقوله مهم است ولی کافی نیست بنابراین باید درخارج از ساعات مدرسه نیز به ورزش اهمیت داده شود.