شناسهٔ خبر: 21838981 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس ستاد ارتش آمریکا: هیچ گزینه بی خطری درباره کره شمالی وجود ندارد

تهران – ایرنا – شبکه خبری سی ان ان گزارش داد: ژنرال ' مارک میلی' (Mark Milley) رئیس ستاد ارتش آمریکا روشن ساخت که برای حل برنامه موشکی و هسته ای کره شمالی 'هیچ گزینه عاری از خطر' وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای خبری سی ان ان از مبدا واشنگتن با انتشار این خبر نوشت: با این حال مارک میلی دراین خصوص تصریح کرد که برای حل این بحران زمان نامحدودی هم وجود ندارد.
رئیس ستاد ارتش آمریکا روز گذشته (دوشنبه) در یک کنفرانس خبری و در حاشیه نشست سالانه 'انجمن ارتش آمریکا' (ausa) در واشنگتن گفت: هرطوری که تصورش را بکنید، یک جنگ تمام عیار در شبه جزیره کره دهشتناک خواهد بود، احدی دراین باره تردیدی ندارد.
سی ان ان نوشت: میلی در توضیح اینکه یک مناقشه در ابعاد کامل در شبه جزیره کره 'دهشتناک' خواهد بود، به توانایی موشک های بالستیک کره شمالی که قادر هستند، خاک آمریکا را هدف قرار دهند اشاره کرد.
رئیس ستاد ارتش آمریکا دراین باره به خبرنگاران گفت: بی هیچ پرسشی دهشتناک خواهد بود، اما می تواند یک موشک بین قاره ای بالستیک لس آنجلس و یا نیویورک را هدف قرار دهد، که آنهم به همان میزان دهشتناک خواهد بود.
سی ان ان در ادامه نوشت: زمانی که رئیس ستاد ارتش آریکا روشن ساخت که ارتش آماده اقدام است گفت هیچ گزینه بدون خطری وجود ندارد.
میلی گفت: در اینجا هیچ گزینه سهل، خوب یا عاری از خطری وجود ندارد، این امری فوق العاده دشوار و بی نهایت خطرناک است، احدی نباید آن را دستکم بگیرد.
سی ان ان گزارش داد رئیس ستاد ارتش آمریکا بر این نکته تایید کرد که تصمیم نهایی درباره اینکه چه اقدامی باید در قبال کره شمالی صورت گیرد توسط نمایندگان و سیاست گردانان منتخب و نه ارتش آمریکا گرفته می شود.
تارنمای این رسانه تصویری آمریکایی نوشت: اظهارات رئیس ستاد ارتش آمریکا تنها ساعاتی پس از توئیت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا صورت گرفت که وی در آن تلا ش دولت های قبلی برای حل مناقشه با پیونگ از طریق مذاکره را به باد انتقاد گرفت.
به گزارش ایرنا، تارنمای خبری 'هیل' (TheHill) روز گذشته درخبری نوشت: «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا با تاکید بر اینکه واشنگتن هنوز هم به راه حل دیپلماتیک را برای حل بحران شبه جزیره کره امید دارد، گفت: با این حال ارتش باید آماده (اقدام نظامی) باشد.
در همین حال ترامپ به جنگ لفظی با کره شمالی ادامه می دهد و دراین زمینه نگرانی کارشناسان و سیاستمداران آمریکایی را به همراه داشته است.
'کریس مورفی' سناتور دمکرات روز گذشته (دوشنبه) با هشدار در خصوص آغاز یک جنگ احتمالی با کره شمالی گفت: زمزمه بحث‌های جنگی جدی‌تری را از کاخ سفید و منابع نزدیک به آن می‌شنویم.
این درحالی است که رئیس جمهوری آمریکا در حساب کاربری توییتر خود 17 مهرماه نوشت: کشور ما به مدت 25 سال در برخورد با کره شمالی ناموفق بوده است، میلیاردها دلار از دست داده و هیچ به دست نیاورده است. سیاست، موثر نبوده است.
ترامپ روز شنبه گذشته نیز در توییتی در مورد کره شمالی، اعلام کرد که تنها یک گزینه، برنامه های موشکی و هسته ای پیونگ یانگ را مهار می کند.
کیم جونگ اون رهبر کره شمالی هم روز شنبه گذشته برنامه تسلیحات هسته ای کشورش را یک بازدارنده قدرتمند نامید که ضامن حق حاکمیت این کشور است.
جنگ لفظی بین آمریکا و کره شمالی شدت گرفته و پیونگ یانگ در ماه های اخیر چند آزمایش موشکی انجام داده و موشک‌هایی را شلیک کرد که برای نخستین بار در سال‌های گذشته از حریم هوایی ژاپن گذشت. این موضوع زنگ خطر را برای ژاپن، کره جنوبی و دیگر متحدان واشنگتن در منطقه به صدا درآورده و تنش‌ها را افزایش داده است.
اروپام **1302**مترجم: بهروز وفاداری ** انتشار: زهرا هژبری

انتهای پیام /*

نظر شما