محمد درهوزمی در چهل و ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: از مجموع واحدهای ثبت نامی در بخش صنعت 87 مورد در کمیته های کارشناسی به میزان 52 میلیارد و 700 میلیون تومان تائید و از طریق طرح رونق تولید به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: در بحث طرح رونق تولید در بخش صنعت و کشاورزی تا کنون 12 واحد تولیدی موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
وی خاطر نشان ساخت: از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سالجاری مبلغ 76 میلیارد ریال به واحدهای تولیدی پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در مجموع 12 مورد تسهیلات به واحدهای تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی پرداخت شده است که در مجموع مبلغ 76 به این واحد ها تسهیلات پرداخت شده است. ولی با توجه به وضعیت موجود انتظار ما بیش تر این مبالغ بود که امیدواریم با همکاری بانک ها در سال جاری سهم بیشتری از اعتبارات محقق شود تا مشکل اکثر واحد های تولیدی مرتفع گردد.
دره وزمی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به 87 واحد صنعتی در کارگروه رفع موانع تولید مصوب شده و در عین حال 227 واحد بخش کشاورزی نیز در این کارگروه تصویب و تمامی این واحدها به بانکهای عامل معرفی شده اند.
وی با اشاره به طرح تامین مالی بنگاه های تولیدی در بخش صنعت و معدن در سال جاری طبق روال گذشته ادامه خواهد داشت افزود: با توجه به اختصاص 267 میلیارد تومان تسهیلات به به واحد های صنفی منبعد علاوه بر واحدهای تولید، بخش های معدن و اصناف تولیدی هم می توانند از مزایایی این طرح بهره مند شوند با این تفاوت که اصناف برای دریافت این تسهیلات نیازمند ثبت نام در سایت بهین یاب نیست و می توانند بصورت مستقیم به بانک های عامل مراجعه نمایند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: در زمینه پرداخت تسهیلات به طرحهای صنعتی و کشاورزی در مقایسه با وضعیت کشور وضعیت خوبی نداریم که بانکهای عامل باید تلاش کنند تعامل خود را بیشتر و در پرداخت تسهیلات تسریع کنند و انتظار داریم در استان کردستان سیر صعودی در مهر و آبان ماه به نتیجه برسد.
دره وزمی اظهار کرد: در حال حاضر 82 طرح صنعتی و کشاورزی استان کردستان در زمینه بازسازی و نوسازی صنایع نیاز به تسهیلات بانکی دارند که برای 15 واحد آن موافقت شده و یک مورد هم به مبلغ 200 میلیون تومان منجر به پرداخت شده است.
وی با اشاره تاثیر نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی بر ارزش افزوده بیشتر گفت: با گذر زمان عمر ماشین آلات و خط تولیدی به پایان می رسد و راندمان مورد انتظار برآورده نمی شود لذا برای استفاده بهتر از زمان، مکان و تمامی مولفه های تولید به ناچار باید در کنار حمایت از واحدهای تولیدی مشکل دار به بحث نوسازی و بازسازی دیگر واحدهای تولیدی توجه بیشتری را بنمائیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان خاطر نشان ساخت: نباید میزان تاثیرگذاری اصناف بر اقتصاد را کمتر از واحدهای تولیدی مورد توجه قرار دهیم چون فقط در استان کردستان کردستان بالغ 58 هزار واحد صنفی فعالیت دارند که با حمایت از این واحدهای صنفی که در بخش تولید و خدمات فعالیت دارند هم بر تولید بی افزائیم و هم زنجیره تامین و توزیع را کانالیزه تر و بروزتر نمائیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان خبر داد:
622 مورد ثبت نام در سایت بهین یاب کردستان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت :در طرح رونق تولید تاکنون جمعا 622 مورد ثبت نام کرده اند که از این تعداد 164 مورد در بخش صنعت و 458 مورد هم مربوط به بخش کشاورزی است.
صاحبخبر -