به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمود باقری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 20 خرداد ) در نشست با استاندار این استان که به مناسبت روز جهانی صنایع دستی برگزار شد، گفت: بحث اشتغال و تولید تنها با انجام سرمایه گذاری امکان پذیر بوده که این کار نیز نیازمند حمایت و ایجاد امنیت برای سرمایه گذاران است.
وی بر عملی شدن اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مدنظر مقام معظم رهبری تاکید و اظهار داشت: صنایع دستی ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال دارد که در همین راستا شعار هفته صنایع دستی، اشتغال زا، هویت زا و ارزآوری تعیین شده است.
باقری، با اشاره به اینکه از ابتدای سال 92 تعداد هفت کارگاه صنایع دستی در این استان وجود داشت، یادآور شد: تا پایان سال گذشته این تعداد واحد به 57 کارگاه رسید؛ این تعداد تا پایان سال جاری به 100 کارگاه خواهد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در کنار راه اندازی کارگاه های صنایع دستی در حوزه آموزش و ترویج و حوزه های تکمیلی از جمله بحث های رنگرزی و ایجاد کارگاه های ریسندگی نیز از حمایت های لازم برخوردار بوده و در حال انجام کار هستند.
باقری، با بیان اینکه این اداره در زمینه به بافی یا تولید باکیفیت بالا و استانداردهای بالا هم فعالیت خود را آغار کرده، ادامه داد: امیدواریم بتوان در بازارهایی که وجود دارد به ویژه در رقابت با سایر استان ها، سهم خود را از بازارهای مختلف چه داخلی و چه خارجی افزایش دهیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه سه روستای کریک، سربیشه گچساران و کاکان به عنوان روستاهای پایلوت صنایع دستی در استان مشخص شده اند، ابراز داشت: در همین زمینه طرح ضربتی اشتغال زایی حوزه صنایع دستی در این روستاها در حال اجراست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، شناسایی هنرمندان صنایع دستی را از مسئولیت های این اداره دانست و یادآور شد: طی سال های گذشته هفت هزار هنرمند صنایع دستی شناسایی شده و در سال جاری شناسایی چهار هزار هنرمند دیگر در دستور کار صنایع دستی استان قرار دارد.
باقری، با بیان اینکه تاکنون 2 هزار نفر از هنرمندان شناسایی شده اند، گفت:کار مستندسازی پیشکسوتان صنایع دستی انجام گرفته ؛ ضمن اینکه صنایع دستی در حوزه سنگهای قیمتی، پوست و جرم در حال فعالیت است.
∎