شناسهٔ خبر: 19738686 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه بندر لنگه: قیام 15 خرداد سرآغاز انقلاب اسلامی بود

قشم - ایرنا - امام جمعه بندر لنگه با اشاره به رویدادهای 15 خرداد سال 1342 آن قیام مردمی را سرآغاز پیروزی نهضت انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، آیت الله سید محمدجواد رکنی شامگاه دوشنبه در نخستین همایش بزرگداشت مقام حضرت خدیجه (س) در حوزه علمیه ریحانه الرسول (ص) قشم گفت: 15 خرداد در واقع قیام امام خمینی (ره) علیه دخالت های آمریکای جنایتکار در کشور بود، آن هم در شرایطی که کسی وی را به عنوان مرجع نمی شناخت.
وی افزود: پس از سخنرانی حضرت امام (ره) و تعرض های صورت گرفته، عده ای از مردم به پا خواستند و به دلیل اهمیت این قیام، امام خمینی (ره) 15 خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند.
امام جمعه بندر لنگه بیان کرد: شخصیت امام راحل رژیم طاغوت را بر آن داشت تا ایشان با امید مخفی کردن از دید عموم تبعید کند اما 14 سال تبعید نتوانست بین امام و مردم جدایی بیاندازد.
او اضافه کرد: حضور امام در کشورهای ترکیه، عراق و فرانسه مانع حرکت انقلاب نشد و وی سکان دار نجات کشور شد و بسیاری را نیز از تحجر نجات داد.
رکنی اضافه کرد: امام هیچ گاه تسلیم فشارها نشد، در پی مرجعیت نبود، هوای نفس نداشت و همین موجب شد تا پس از بازگشت به میهن چند میلیون تن به استقبالش بشتابند و حتی پس از 10 سال رهبری نیز از محبوبیتش کاسته نشد.
وی در ادامه به سالروز وفات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و گفت: وی نخستین بانویی است که به پیامبر (ص) ایمان آورد و عنوان ام المومنین بدان سبب است که وی هم از نظر جسمی و معنوی اساس بود و نقش مهمی در ترویج دین اسلام داشت.
امام جمعه بندر لنگه عنوان کرد: حضرت خدیجه (س) از اشراف مکه بود و به تجارت اشتغال داشت اما از چنان بینشی برخوردار بود که نور نبوت را در چهره حضرت محمد (ص) مشاهده کرد.
او گفت: اخلاق حضرت محمد (ص)، بنیه مالی حضرت خدیجه (س) و اقتدار حضرت علی (ع) از مهمترین عامل های ترویج اسلام بود و در این میان پشتیبانی های مالی وی از این دین مبین به ویژه در دوران تحریم شعب ابیطالب نقش مهمی در ایستادگی مسلمانان صدر اسلام ایفا کرد.
رکنی افزود: ازدواج پیامبر (ص) با حضرت خدیجه (س) که به مقام والای مادری حضرت فاطمه (س) رسید، چنان در زندگی شخصی و دینی حضرت محمد (ص) اثرگذار بود که پیامبر (ص) سال 10 هجرت را سال حزن نامید.
امام جمعه شهرستان قشم نیز در این همایش با ستایش مقام همسر بزرگوار پیامبر گرامی اسلام به عنوان جده ائمه معصومین گفت: حضرت خدیجه (س) با جان و مال خود حضرت محمد (ص) را زمانی همراهی کرد که همه کذاب بودند اما وی برای دفاع جانانه از رهبر الهی زمان خود به صحنه آمد.
حجت الاسلام رضا جوکار افزود: مسلمانان و پیروان اهل بیت کمتر به شخصیت و جایگاه حضرت خدیجه (س) پرداختند اما وی الگویی است برای همه مردان و زنان تا از رهبران الهی زمان خود پیروی کنند.
وی بیان کرد: زنان ما در برهه های مختلف پیش و پس از انقلاب با الگو برداری از چنین شخصیت هایی در صحنه بودند اما برای شناخت بهتر الگوها و اسوه ها باید چنین آیین های به صورت مسمتر تداوم یابد.
برگزیدگان همایش بزرگداشت مقام حضرت خدیجه (س) با محورهای وبلاگ نویسی، شعر، نقاشی، نامه ای به مادر مومنین، مقاله نویسی، تابلوهای هنری و هنرهای تجسمی در ادامه مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین 13 تن از مادران شهید شهرستان در این همایش به نیابت از حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تجلیل شدند.
انتشاردهنده: محمد ملاحمزه زاده
8123

انتهای پیام /*

نظر شما