به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، زهرا عبداللهی روز دوشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه بین وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران به منظور استانداردسازی نان افزود: هرم غذایی مطلوب ایرانیان در قالب یک کتاب منتشر شده است.
وی اظهار کرد: در این کتاب، فرهنگ غذایی مطلوب ، همچون کاهش مصرف نمک، روغن، شکر و استفاده درست از روغن های مجاز عنوان شده است . همچنین مصرف روزانه، حداقل سه نوبت میوه یا سبزی به عنوان رهنمودهای هرم غذایی مطلوب ایرانیان نیز از موارد مورد تاکید در این کتاب است.
منبع: ایرنا
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام ∎
نظر شما