به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، نجات بهرامی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران در رفسنجان اظهار داشت: به منظور بازرسی از اجرای طرح بسته حمایتی وزارت آموزش و پرورش به استان کرمان سفر کردیم و در جریان این سفر با کمبودهای آموزش و پرورش در زمینه نیروی انسانی آشنا شدیم.
وی تصریح کرد: سازمان مدارس غیردولتی سازمانی است که برای کمک به کمبود نیرو و برخی مشکلات آموزش و پرورش تشکیل شده و در حال حاضر نسبت به تامین نیروی کار در حال اجراست.
بازرس وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: این سازمان کمک بزرگی به بخش دولتی کرده به طوری که 20 میلیارد تومان صرفهجویی اقتصادی برای دولت دارد.
وی به کمبود حدود 300 نیرو در آموزش و پرورش رفسنجان اشاره کرد و گفت: کمبود نیرو، افت تحصیلی، تراکم کلاسها و پایین آمدن کیفیت آموزشی را به دنبال دارد.
بهرامی تصریح کرد: در شهرهای مختلف دانشآموزان در مدارس پرتراکم درس میخوانند اما در مؤسسههای غیردولتی مانند مؤسسه دولتی دانشآموزان با بهرهگیری از نیروهای دوره دیده و رایگان در فضایی بهتر و تراکم کمتر تحصیل میکنند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح یک سال است که تصویب شده و از سال تحصیلی جاری به اجرا رسیده و استان کرمان در این زمینه الگوی سایر استانهای کشور است و بیش از توقعات کار کرده است.
وی عنوان کرد: در امضای تفاهمنامه با استان کرمان مقرر شد بیش از 9 هزار نفر در استان زیر پوشش این طرح قرار بگیرند که 10 هزار و 700 نفر زیر پوشش قرار گرفتند.
بازرس وزارت آموزش و پرورش اعتبار تخصیص یافته به استان کرمان برای اجرای این طرح را 7 میلیارد و 300 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: اعتبارات در این بخش به صورت اقساطی به آموزش و پرورشها تعلق میگیرد و حتما تامین میشود.
بهرامی با بیان اینکه مهمترین هدف طرح واگذاری مدارس دولتی به موسسههای غیر دولتی جبران کمبود نیرو است، افزود: اشتغالزایی که در این طرح صورت میگیرد، بالا است و در کل استان کرمان 600 نفر اشتغالزایی داشته است.
وی گفت: شهرستان ریگان که از مناطق محروم استان کرمان است در قالب این طرح 60 نفر اشتغالزایی داشته و این یک رکورد محسوب میشود که آموزش و پرورش بتواند اشتغالزایی داشته باشد.
بازرس وزارت آموزش و پرورش افزود: این طرح از موفقترین طرحهای وزارت آموزش و پرورش است و در رفسنجان نیز به نحو مطلوب پیش میرود.
انتهای پیام/80016/غ30/ف4004
∎