شناسهٔ خبر: 15709963 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برگزاری همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در کردستان

سنندج- ایرنا- همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی همزمان با سراسر کشور در استان کردستان نیز برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این همایش که نشان دهنده اهمیت توجه به شعور حسینی و آرمان های نهضت عاشورا برای تربیت نسل آینده از آغوش مادران است، با حضور صدها نفر از مادران و نوزادان خردسال و شیرخواره کردستان در شهرهای مختلف از جمله شهر قروه، بیجار و سنندج با عزاداری و نوحه سرایی برگزار شد.
مادران کردستانی به مناسبت گرامیداشت یاد حضرت علی اصغر(ع) در اولین جمعه ماه محرم، کودکان و نوزادان خود را نذر طفل شش ماهه امام حسین (ع) کرده و برای حضرت علی اصغر(ع) لالایی خواندند.
در این همایش کودکان شیرخوار کردستانی لباس های سبز بر تن داشته و سربندهای یاحسین (ع)، یا ابوالفضل العباس (ع)، یا علی اصغر(ع) و یا رقیه (س) بر پیشانی آنان نقش بسته بود.
مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز به یاد شیرخواره کربلا، کودکان بیمار را در دست گرفته و برای شفای آنان دعا کردند.
مداحی، روضه خوانی، سخنرانی و اجرای برنامه های فرهنگی و بصیرتی از جمله برنامه های همایش شیرخوارگان حسینی(ع) در این شهرستان ها بود.
این اجتماع بزرگ در حسینیه ها، مساجد، بقاع متبرکه شهرهای مختلف استان از جمله حسینیه سنندج، ورزشگاه تختی قروه و مسجد جامع بیجار میزبان شیرخوارگان حسینی بود.
نخستین جمعه از ماه محرم به عنوان روز جهانی حضرت علی اصغر نام گرفته و به همین مناسبت نیز هر ساله در این روز همایش شیرخوارگان حسینی در سطح کشور و سایر کشورها برگزار می شود.
3034/ 3020
**خبرنگار: حسن حسین زاده
**منتشرکننده: عبدالله رحمانی