به گزارش خبرنگار خبرگزاری پانا ؛ بهرام پوراشرف در بازدید از پایگاه سنجش دانش آموزی دبستان فرهنگ آموزش وپرورش قشم با بیان اینکه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از 25 خردادماه 95 سال جاری آغاز شده است٬ اظهار داشت: با پایان یافتن مرحله اول سنجش دانش آموزان در این ناحیه آموزشی٬ قریب به دو هزار و 410 دانش آموز مورد از ارزیابی اولیه طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شده اند که این آمار بیش از 95 درصد از دانش آموزان گروه هدف را شامل می شود.
وی افزود: از تعداد کل دانش آموزان مورد سنجش شده 170٬ دانش آموز به مرحله تخصصی تر ارجاع داده شده که با ورود کارشناسان متخصص از مرکز استان٬ به مدت دو روز در تاریخ های 17 و 18شهریور ماه در پایگاه مدرسه فرهنگ مورد سنجش قرار می گیرند.
پوراشرف شروع سنجش مرحله دوم را 24 الی 27شهریور ماه سال جاری در پایگاه دبستان فرهنگ اعلام و خاطر نشان کرد: شهرستان قشم به علت شرایط مهاجر پذیر بودن آن٬ هر ساله تعدادی از دانش آموزان به علت انتقال والدین یا ورود به جزیره از مرحله اول سنجش باز می مانند که به گفته وی با برنامه ریزی های صورت گرفته٬ سنجش این دانش آموزان در مرحله دوم و در روز های 24 الی 27شهریور ماه انجام می گیرد .
مدیر آموزش وپرورش قشم ادامه داد؛ تشخیص و شناسایی به موقع نارسایی های جسمی٬ ارزیابی وضعیت ذهنی کودکان بدو ورود به مدرسه٬ کمک به بهبود کیفی آموزش و کنترل بعضی از عوامل مؤثر بر افت تحصیلی٬ بررسی میزان شیوع اختلالات جسمانی و روانی کودکان دارای مشکل٬ صدور شناسنامه سلامت برای کودکان٬ جای دهی صحیح نوآموز در نظام آموزشی را از مهمترین اهداف طرح سنجش دانش آموز بدو ورود به مدرسه برشمرد. این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار 100 دانش آموز مورد سنجش قرار گرفته است٬
وی افزود : پیش بینی می شود در سال جاری قریب به دو هزار و 280 دانش آموز بدو ورود به مدرسه مورد سنجش قرار بگیرند. پوراشرف تصریح کرد: در پایگاه های سنجش٬ سلامت دهان و دندان٬ بینایی سنجی٬ شنوایی سنجی٬ سنجش هوش تحصیلی و بررسی وضعیت جسمانی و حرکتی دانش آموزان توسط افراد مجرب و کارشناسان سلامت مورد ارزیابی قرار می گیرد.
∎