شناسهٔ خبر: 15180843 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی قم مطرح کرد

مبارزه امام محمد باقر(ع) با جریان‌های انحرافی از طریق راه‌اندازی دانشگاه تشیع

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: امام محمد باقر(ع) با برگزاری جلسات درس و بحث و راه‌اندازی دانشگاه تشیع درصدد مبارزه با حرکت‌های انحرافی برآمدند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام جواد عظیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) اظهار کرد‌: قیام‌های متعددی در دوران این امام بزرگوار ایجاد شد، که به دلیل سوء استفاده برخی از سردمداران و مدعیان از اختلاف بین بنی امیه و بنی عباس بود که هر یک مدعی حقانیت بودند.

وی خاطرنشان کرد: مجادلات و گفت‌وگوهای کلامی در دوران امام باقر(ع) بین عقاید مختلف از ویژگی‌های دیگر در دوران این امام بزرگوار بود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به شرایط دیگر دوران امام محمد باقر(ع) گفت: افرادی در این دوران به جعل حدیث می‌پرداختند، امام محمد باقر(ع) با برگزاری جلسات درس و بحث و راه‌اندازی دانشگاه تشیع درصدد مبارزه با این حرکت‌ها برآمدند.

وی خاطرنشان کرد: امام محمدباقر(ع) بیش از 400 شاگرد را تربیت کردند و به اقصی نقاط جهان اسلام فرستادند تا مردم را از خطرات آگاه کنند و راهکار مبارزه با این افکار منحرف و دسیسه‌ها را ارائه دهند، زیرا راه مبارزه با چنین افکاری پناه آوردن به مکتب تشیع است.

عظیمی عنوان کرد: روایت متعددی از امام محمد باقر(ع) درباره واقعه عاشورا و فرهنگ عاشورایی، هدف امام حسین(ع) و وظایف شیعه نسبت به قیام امام حسین(ع) نقل شده است.

وی با بیان اینکه امام محمد باقر(ع) با بیان مطالب ارزشمند جلوی حرکت دشمن را گرفتند، گفت: پیشوای پنجم شیعیان از فرهنگ عاشورایی در زمینه فرهنگ مهدویت استفاده کردند، روایت ارزشمندی از این امام بزرگوار در زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج)، وظایف مردم و منتظران حقیقی حضرت و ویژگی‌های منتظران ذکر شده است که می‌تواند چراغ راه باشد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: در کلام ارزشمند امام محمدباقر(ع) پیرامون فرهنگ مهدویت مطالبی وجود دارد، در حالی که تا پیش از امام باقر(ع) در این زمینه روایت زیادی نداریم، زیرا ائمه اطهار(ع) در حصر بودند و نمی‌توانستند حقایق را بیان کنند.

وی یادآور شد: امام محمد باقر(ع) از این فرصت استفاده کردند و در زمینه تفسیر حقیقی قرآن به بیان مطالبی پرداختند.

انتهای پیام/78003/ن30/