شناسهٔ خبر: 15180528 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌دره خبر داد

برداشت 4 هزار و 500 تن گوجه فرنگی از مزارع شهرستان خرم‌دره

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌دره از برداشت 4 هزار و 500 تن گوجه فرنگی از سطح مزارع این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی رضا اسداللهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر کشاورزان شهرستان خرم‌دره در حال برداشت محصول گوجه فرنگی از سطح 100 هکتار از مزارع این شهرستان هستند.

وی با اشاره به ارقام گوجه فرنگی در شهرستان خرم‌دره افزود: کشاورزان گوجه‌کار این شهرستان امسال ارقام کاتیون، فلا، عنبری و سوپراستار را در شهرستان کشت کرده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌دره تصریح کرد: همه ساله بخشی از گوجه فرنگی تولیدی شهرستان خرم‌دره به صورت تازه‌خوری مصرف شده و بخشی نیز برای فرآوری به کارخانجات سطح استان انتقال داده می‌شود.

این مسؤول همچنین به میزان برداشت گوجه فرنگی در شهرستان خرم‌دره اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود کشاورزان این شهرستان امسال موفق به برداشت 4 هزار و 500 تن محصول گوجه فرنگی از سطح مزارع خود شوند.

اسداللهی کیفیت گوجه فرنگی تولیدی در شهرستان خرم‌دره را بسیار مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: محصول تولیدی در این شهرستان همه ساله علاوه بر مصرف در داخل استان به سایر استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

انتهای پیام/73010/ر10/