شناسهٔ خبر: 15179944 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استاندار قزوین:

نقش روحانیون در حوزه فرهنگی و اجتماعی نادیده گرفته نشود

استاندار قزوین گفت: نقش روحانیون را در حوزه فرهنگی و اجتماعی به ویژه در وحدت، همدلی، انسجام و فضای منطقی برای کار کردن و تلاش در راستای رفع مشکلات نباید نادیده گرفت چراکه باید به عنوان یک نعمت شکرگزار آنان بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، فریدون همتی در گردهمایی ائمه جمعه، جماعات و روحانیون استان قزوین که امشب با حضور عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور و دیگر مسؤولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات اداره‌کل تبلیغات این استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از توصیه‌های وزیر کشور به بنده که نماینده دولت در این استان هستم ارتباط توأم با احترام متقابل و مؤثر با جامعه روحانیت است.

وی افزود:‌ وزیر کشور با توجه به شناختی که از ظرفیت استان قزوین دارد همیشه توصیه کرده است که قبل از هر اقدام اقتصادی فرهنگی حتماً با جامعه روحانیت در ارتباط بوده و از نقطه نظرات آن‌ها در راستای پیشرفت این استان استفاده شود.

استاندار قزوین تشریح کرد: بنده به عنوان نماینده عالی دولت در استان قزوین شاهد هستم که جامعه روحانیت پشتوانه این استان هستند و در مناسبت‌های مختلف حضور پررنگی دارند.

همتی گفت: نقش روحانیون را در حوزه فرهنگی و اجتماعی به ویژه در وحدت، همدلی، انسجام و فضای منطقی برای کار کردن و تلاش در راستای رفع مشکلات نباید نادیده گرفت چراکه باید به عنوان یک نعمت شکرگزار آنان بود.
 
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت مطلوب استان قزوین و نقش مؤثر جامعه روحانیت این استان که از قدیم‌الایام بوده، در شرایط کنونی نیز تأثیرگذار است و این مسئله موجب شده تا یک فرهیختگی و تعادل خوبی را در استان قزوین شاهد باشیم.

استاندار قزوین یادآور شد: استان قزوین، استانی پرتحرک و پویا در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و مردم این استان با تکیه بر فرزانگی و فرهیختگی که دارند در انتخابات سال گذشته بدون هیچ چالشی، حضور پررنگی داشتند.

همتی با بیان اینکه نسل جوان به هدایت جامعه روحانیون نیاز دارد، تأکید کرد: مردم استان قزوین در تمام عرصه‌ها همیار و همدل نظام بوده‌اند و این نعمت بزرگی است که امیدواریم در بحث اقتصاد مقاومتی نیز همیار نظام باشند.

انتهای پیام/77026/ن30/