شناسهٔ خبر: 15168973 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

اعلام آمادگی لرستان جهت برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی «آیات»

گروه هنر: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، در جلسه‌ای مشترک با معاونین اداره‌کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از آمادگی این دفتر جهت برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی قرآنی آیات خبرداد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، جلسه هماهنگی برگزاری هفته قرآن و عترت لرستان، با حضور منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، طی روز چهارشنبه، 17 شهریورماه در اداره‌کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور معاونین این اداره‌کل برگزار شد.
در این جلسه ضمن رونمایی از پوستر هفته قرآن و عترت برنامه‌ریزی و زمانبندی مناسب برای هفته قرآن و عترت مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در این جلسه، منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با اشاره به توانایی و ظرفیت‌های موجود در استان لرستان در زمینه خوشنویسی و با توجه به حضور اساتید ملی و بین‌المللی خوشنویسی در زمینه قرآنی مانند استاد سیف، تهمتن، جمشیدیان، میر، کرمی، عطاری و اساتید بزرگ دیگر در استان لرستان، از آمادگی این دفتر برای برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی قرآنی آیات خبرداد.
وی ادامه داد: با توجه به حضور اساتید ملی خوشنویسی در استان لرستان و تربیت شاگردان فراوان و شایسته توسط این اساتید امیدواریم با موافقت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جشنواره ملی آیات در رشته خوشنویسی قرآنی اردیبهشت‌ماه سال آینده در استان لرستان برگزار شود.
در پایان جلسه نیز آقای تن، معاون اداره‌کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ابراز امیدواری کرد که در صورت فراهم شدن مقدمات برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی آیات به استان لرستان واگذار شود.