شناسهٔ خبر: 15165377 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

فاجعه منا، بی کفایتی حاکمان سعودی برای مدیریت مناسک حج را نشان داد

صاحب‌خبر -

علی درستگار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جریان این فاجعه جمعی از حاجیان ایرانی و برخی ملل اسلامی در روز عید قربان در منا و مناسک حج به فوز عظیم شهادت نائل آمدند و به بارگاه الهی کوچ کردند که قصور عربستان سعودی در این موضوع به وضوح مشخص است.
وی ادامه داد: با گذشت یکسال از این فاجعه هنوز اقدام مناسبی در خصوص تبیین ابعاد و علت این حادثه توسط ایران و دولت عربستان انجام نشده است .
وی گفت: باید دولتمردان ما با جدیت پیگیر این موضوع و ارائه دلایل آن به مردم و بخصوص خانواده های معظم شهدای منا باشند .
برادر شهید درستگار گفت: در این خصوص شکوائیه ای توسط خانواده های شهدای فاجعه منا تنظیم و به مسئولان امر در استان یزد تقدیم شده تا آن را پیگیری کنند.
درستگار گفت: در این مدت اقدامی برای کمک مادی و معنوی به خانواده شهدای منا صورت نگرفته و فقط نسبت به بیمه تکمیلی همسر و دو فرزند شهید درستگار اقدام شده است.
فاجعه منا در 2 مهر 1394 برابر با 10 ذیحجه 1436 قمری همزمان با عید قربان در مراسم رمی جمرات در منطقهٔ منا در شهر مکه عربستان سعودی رخ داد و در این حادثه 464 حاجی ایرانی به شهادت رسیدند که از استان یزد سه نفر در فاجعه منا جان خود را از دست دادند.
7536/ 6014/ 1539

برچسب‌ها: