شناسهٔ خبر: 15163212 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار ایلام:

طرح های عمرانی باید بعد از بررسی های زمین شناسی اجرا شوند

ایلام - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام با ذکر اینکه طرح های عمرانی باید بعد از بررسی های زمین شناسی اجرا شوند تاکید کرد: اجرای صحیح پروژه های عمرانی در این استان نیازمند مطالعات زمین شناسی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، شاپور پولادی روز چهارشنبه در نخستین کارگروه توسعه معادن ایلام اظهار کرد: در اجرای طرح های عمرانی زیرساختی در حوزه حمل نقل، راه و سدسازی اگر مطالعات دقیق زمین شناسی انجام نشود با خسارت های جبران ناپذیری مواجه خواهیم شد.
وی یادآور شد: به عنوان نمونه در ساخت سد سیمره با مشکل حرکت زمین در روستای تلخاب بدره مواجه شدیم بنابراین کارشناسان زمین شناسی باید به منظور پیشگیری از خسارت های جانی، مالی و زیست محیطی در اجرای طرح ها حضور داشته باشند.
وی گفت: در این استان در بحث زمین شناسی با مشکل مواجه هستیم و به علت زمین لغزش های متعدد خسارت های سنگین و جبران ناپذیری به طرح های عمرانی وارد می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: اطلاعات معادن و ظرفیت های معدنی استان باید در دستگاه های متولی به منظور ارائه به سرمایه گذاران قرار گیرد.
پولادی اضافه کرد: این استان در زمینه مواد معدنی غیرفلزی خصوصا بیتومین دارای ظرفیت های بی نظیری در سطح کشور است که باید با جلب سرمایه گذاری بخش خصوصی در راه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بکار گرفته شود.
وی گفت: بکارگیری این ظرفیت ها نیازمند تهیه نقشه زمین شناسی استان و مشخص کردن اولویت های سرمایه گذاری است.
وی یادآور کرد: باید در نشست بعدی شورای اداری و شورای برنامه ریزی و توسعه استان گزارش جامع و کاملی از وضعیت و ظرفیت معادن استان به منظور آشنایی مدیران و هم افزایی و تعامل بیشتر با مسئولان این حوزه ارائه شود.
۶۰۳۲/6034