شناسهٔ خبر: 15158530 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم خمین: آل سعود باید پاسخگوی اعمال ننگین خود باشند

خمین - ایرنا - نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: آل سعود در جریان کشتار بی رحمانه حاجیان در حرم امن الهی باید پاسخگوی اعمال ننگین خود در قابل جهان اسلام باشد.

صاحب‌خبر -

ابراهیم رضایی روز چهارشنبه در دیدار با خانواده شهید قاسم قنبری افزود: فاجعه دلخراش و تلخ منا برای همیشه به عنوان لکه ننگی بر تاریخ حکومت سلطت طلبانه آل سعود ماندگار است.
وی ادامه داد: مدیریت حرمین شرفین باید از این حکومت بی لیاقت بازپس گرفته شود و آل سعود و خیانتکاران فاجعه منا، باید به دلیل جنایت و کشتار بی رحمانه محاکمه شوند.
رضایی اظهار کرد: کشورهای مسلمان نباید در مقابل بی تفاوتی دولت عربستان خاموش باشند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: سیاستی که عربستان در سرزمین مقدس مکه و مدینه برای مسلمانان در پیش گرفته سیاست جدیدی است که توسط برخی از مزدوران غربی طراحی شده است.
رضایی افزود: بر همگان واضح است که عربستان در جهت مصلحت منافع جهان اسلام هیچ قدمی بر نمی دارد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دشمنان با اختلاف افکنی و درگیری در قلب جهان اسلام، به دنبال اجرای سیاست های شوم خود هستند.
وی بیان کرد: کارشکنی مزدوران غربی و تفرقه افکنی گروه های تکفیری به دلیل دشمنی با ایران است، چرا که قدرت جهان اسلام و کشورهای مسلمان، منافع امریکا را تهدید می کند.
شهید قاسم قنبری از جمله حجاج اعزامی به خانه خدا بود که در حادثه منا به دیدار حق شتافت و پیکر مطهرش در زادگاهش شهر خمین به خاک سپرده شد.
7277/3075