شناسهٔ خبر: 15154081 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اسامی کارشناسان فیلم‌های بخش «اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی در سینمای غرب»

فیلم‌ها و کارشناسان بخش اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی جشنواره فیلم مقاومت معرفی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، بخش «اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی در سینمای غرب» در جشنواره بین‌المللی مقاومت با هدف کالبدشکافی و رازگشایی پشت‌پرده فیلم‌ها و سریال‌های ضداسلامی و ضدایرانی در نظر گرفته شده که چند نمونه از آثار مطرح در این زمینه همراه با اکران مورد نقد و تحلیل قرار می‌گیرند.

اسامی کارشناسان و فیلم‌هایی که قرار است توسط این کارشناسان تحلیل شوند، در ذیل آمده است:

فیلم «گلاب» ساخته «جان استوارت»، مجری مراسم اسکار و مجری شوی مشهور تلویزیونی «دیلی شو» توسط دکتر «شهاب اسفندیاری» استاد دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر، مستندساز و پژوهشگر در حوزه مطالعات فرهنگی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد.

بخش‌هایی از سریال «هوملند» توسط «حسن عباسی» از تحلیل‌گران و صاحب نظران فرهنگی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. عباسی، تحلیلگر و رئیس اندیشکده یقین، دارای مقالات و سخنرانی‌های بسیاری در داخل و خارج کشور بوده و دکترین‌های مختلفی در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، دفاعی و ... ارائه نموده است.

فیلم سینمایی «تک تیرانداز آمریکایی»‌ ساخته «کلینت ایستوود» توسط دکتر «مجید شاه‌حسینی» استاد دانشگاه و پژوهشگر، مورد بررسی تحلیلی قرار می‌گیرد. شاه حسینی دارای تالیفاتی همچون سینما و صهیونیسم بوده و ضمن حضور در پست‌های مدیریتی و برخی پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی، دو دوره دبیر جشنواره بین‌المللی فلم فجر و کودک نیز بوده است.

فیلم «پسران ابوغریب» ساخته «لوک موران» توسط «نادر طالب‌زاده»، مستندساز و کارشناس رسانه مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد. طالب‌زاده دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی سینما از دانشگاه کلمبیا آمریکا بوده و از منتقدان جدی سیاست‌های سلطه جویانه رسانه‌ای آمریکا و برخی کشورهای غربی است.

فیلم «لندن سقوط کرده است» ساخته «بابک نجفی» توسط «سعید مستغاثی»، روزنامه‌نگار و منتقد سینمایی نقد و تحلیل می شود. مستغاثی علاوه بر تجربه برنامه‌سازی تلویزیونی و ساخت فیلم داستانی و چند مجموعه مستند، عضو هیات انتخاب و داوری برخی جشنواره‌های فرهنگی و هنری نیز بوده است.

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با شعار«تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی» به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از 2 تا 9 مهرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 161