شناسهٔ خبر: 15148912 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس هیأت بدمینتون مازندران:

ساری میزبان بدمینتون قهرمانی نونهالان کشور شد

رئیس هیأت بدمینتون مازندران گفت: مسابقات بدمنیتون قهرمانی پسر نونهالان کشور به میزبانی ساری برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

مهدی امیرفخریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری با اشاره به حضور تمامی استان‌ها در این مسابقات اظهار کرد: سی‌ومین دوره مسابقات بدمینتون قهرمانی پسر نونهالان کشور با حضور 31 استان به میزبانی ساری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آمادگی خوب تیم بدمینتون منتخب مازندران در این مسابقات اظهار کرد: این رقابت‌ها طی روزهای 31 شهریور تا دوم مهر در آکادمی حجاب ساری برگزار می‌شود.

رئیس هیأت بدمینتون مازندران با اشاره به اینکه در برگزاری این مسابقات برنامه فرهنگی همچون دیدار با خانواده معظم شهدا و بازدید از موزه دفاع مقدس (شهدای گمنام) نیز انجام می‌شود، افزود: سی‌وامین دوره مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.

امیرفخریان در پایان توسعه این رشته ورزشی و کشف نخبه در سطح استان را مهم‌ترین برنامه هیأت عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به تعامل و همکاری همه‌جانبه مربیان و روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها و روسای هیأت‌ها این رشته ورزشی توسعه خوبی در سطح استان داشته است.

انتهای پیام/86005/ک10/