به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مریم جمشیدی عصر امروز در جلسهای که با حضور بانوان فرهیخته و مشاوران فرمانداریهای شرق و مرکز مازندران در سالن استانداری این استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از برنامههای مستمر امور بانوان، تشکیل کارگاهها یا همایشهایی است که با هدف ارتقای دانش و مهارت زنان در بخشهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است.
وی افزود: کمیته آموزش و ارتقای سطح پژوهش زنان و خانواده مازندران بهطور روزانه برنامههای مدونی دارد و حجم کار نیز بسیار بالا است و ازجمله آن میتوان به برگزاری کلاسهای آموزش مهارتهای زندگی برای 238 هزار زوج جوان اشاره کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: در پاییز امسال نیز، 10 هزار بانوی ساکن در روستاهای این استان در قالب جشنواره یا همایش، از آموزش مهارتهای زندگی در بخش فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بهرهمند میشوند.
جمشیدی بیان کرد: قراردادی را با ادارهکل فنی و حرفهای مازندران انجام دادیم که براساس آن، تسهیلات کمبهره به زنان کارآفرین دارای مدرک فنی یا دارای مهارت اشتغال، پرداخت شود.
عضو شورای اداری مازندران با بیان اینکه ساخت بازارچه دائمی دستساختههای بانوان کارآفرین، بیسرپرست و بدسرپرست در شهرهای مختلف استان، یکی از برنامههای ادارهکل امور بانوان و خانواده است، تصریح کرد: شهرهای تنکابن و نوشهر در غرب مازندران، آمل و بابلسر در مرکز و بابل، قائمشهر و ساری در شرق مازندران را به تأمین مکان برای برپایی این بازارچه مجاب کردیم که بابلسر توانست این مهم را به سرانجام برساند و روز گذشته شاهد افتتاح آن بودیم.
وی از برگزاری گردهمایی سیاسی زنان مازندران در اول مهرماه سالجاری خبر داد و گفت: در کنار برگزاری همایشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زنان، برگزاری همایش سیاسی نیز امری طبیعی است.
جمشیدی در پایان گفت: بیش از 70 درصد مصوبات امور بانوان و خانواده مازندران با همکاری دستگاههای اجرایی به مرحله اجرا رسیده است.
به گزارش فارس، پس از پایان این نشست، با حضور فهیمه فرهمندپور مشاور امور بانوان وزیر کشور از یک مرکز کارآفرینی و مرکز آبدرمانی و ماساژ بانوان در ساری بازدید شد.
انتهای پیام/86001/ن30/
∎