شناسهٔ خبر: 15142294 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

تغییر مسیر شناور آمریکایی در برابر شناورهای ایرانی

یکی از مقامات پنتاگون گفته که یک فروند کشتی نظامی آمریکا 2 روز پیش برای جلوگیری از برخورد با یک قایق نظامی ایرانی، 100 یارد پیش از برخورد با طرف ایرانی، به صورت اضطراری مسیرش را تغییر داده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش مشرق، یکی از مقامات پنتاگون می‌گوید باز هم شناورهای نظامی ایران و شناورهای آمریکایی در آب‌های جنوبی ایران رویارو شده‌اند.

آنطور که فاکس‌نیوز گزارش داده، شناور «یواس‌اس فایربولت» در آب‌های خلیج‌فارس با یک گشتی نظامی ایرانی روبرو می‌شود و در حالی که تنها 100 یارد با شناور ایرانی فاصله داشته، به صورت اضطراری و برای جلوگیری از برخورد، مسیر خود را تغییر می‌دهد.

مقامات پنتاگون گفته‌اند که شناور آمریکایی در تماس رادیویی هم بارها به طرف ایرانی هشدار داده ولی شناور ایرانی به کشتی آمریکایی و هشدارهایش اعتنایی نکرده است.

برچسب‌ها: