شناسهٔ خبر: 15140019 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

نفش مهم حیاتی استان بوشهر در کشور

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه استان بوشهر در آینده ای نزدیک سه رآکتورهسته ای را در خود خواهد داشت، گفت: بوشهر نقشی مهم و حیاتی در کشور دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری شبستان از بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، امروز(۱۶ شهریور)، در دیدار با وزیر اطلاعات در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، به وحدت و همدلی مسئولان و مردم در استان اشاره کرد و گفت: استان بوشهر نقشی مهم و حیاتی در کشور دارد.

 

وی افزود: وجود نفت، گاز، پتروشیمی، شیلات، کشاورزی، 937 کیلومتر مرز دریایی، مرکز صدور انرژی هیدروکربنی و مطرح بودن به عنوان مهم ترین کلیدور جنوب شمال استان بوشهر را به استانی استراتژیک تبدیل کرده است.

 

آیت الله صفایی بوشهری تصریح کرد:استان بوشهر در حوزه اقتصاد و انرژی دارای ظرفیت های بالایی است و استان را می توان خطر مقدم توسعه کشور دانست.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر همچنین بر لزوم وجود راه آهن در استان بوشهر تاکید کرد.