به گزارش
ايفدونا - Ifdona
، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی بابل،
مصطفی اصغری کبریا مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل گفتند: کارگاه آموزشی اولین دوره آموزشی، دو روزه، معتبر سازی روش آزمون، در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، جهت کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی تحت نظارت دانشگاه با بل، با همکاری انجمن مهندسی کیفیت، توسط مدرس مهندس بابایی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و دارویی دانشگاه علوم پزشگی مازندران برگزار گردید.