به گزارش ایرنا ، در این توافقنامه که محمد خدادی مدیر عامل ایرنا و آلخاندرو راموس اسکیول مدیر خبرگزاری نوتیمکس (Notimex) آن را امضاء کردند، بر تمایل دو طرف به تقویت روابط دوجانبه ایران و مکزیک و همکاری در زمینه اطلاع رسانی بویژه تولید و توزیع خبر و عکس تاکید شد.
این برای اولین بار در تاریخ روابط دو کشور ایران و مکزیک است که خبرگزاری های ایرنا و نوتیمکس مکزیک اقدام به امضای توافقنامه رسمی همکاری می کنند.
بر اساس این توافقنامه، خبرگزاری جمهوری اسلامی و خبرگزاری مکزیک همکاری در زمینه های منافع مشترک را در محدوده اختیارات خود توسعه خواهند داد.
برگزاری دوره های آموزشی میان مدت و بلند مدت از دیگر زمینه های همکاری آینده بین دو خبرگزاری اعلام شده است. تبادل عکس و خبر و همچنین همکاری های فنی در سطح دوجانبه، منطقه ای و بین المللی از دیگر مفاد این توافقنامه می باشد.
آلخاندرو راموس اسکیول مدیر خبرگزاری نوتیمکس مکزیک که صبح روز شنبه برای دیداری چهار روزه وارد ایران شد ، پس از دیدار و گفت وگو با مدیر عامل ایرنا و امضای توافقنامه همکاری، از اتاق خبر ایرنا نیز دیدن کرد و از نزدیک در جریان انتشار خبر به زبان اسپانیولی در ایرنا قرار گرفت.
**بازدید از موسسه ایران
مدیر عامل خبرگزاری مکزیک در سفر به ایران همچنین با محمدتقی روغنی ها مدیرعامل مؤسسه مطبوعاتی ایران و محمد فاضلی مدیرمسئول روزنامه ایران دیدار و با آنان درباره تحولات عرصه خبر و اطلاع رسانی گفت وگو کرد.
نوتیمکس خبرگزاری رسمی مکزیک است که در سال 1968 تاسیس شده و مقر آن در شهر مکزیکوسیتی است.
اروپام**1078**1517
برای اولین بار در تاریخ روابط ایران و مکزیک
توافقنامه همکاری بین ایرنا و خبرگزاری مکزیک امضا شد
تهران - ایرنا - مدیران خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و خبرگزاری مکزیک (نوتیمکس) برای اولین بار در تاریخ روابط دو کشور توافقنامه همکاری خبری امضاء کردند.
صاحبخبر -