به گزارش روابط عمومی کمیته امداد لرستان جاسم محمدی فارسانی روز سه شنبه اظهارکرد: این عده از طریق موسسات کاریابی دارای شغل و درآمد شدند.
وی افزود: یکی از راهبردهای توانمندسازی مددجویان در کمیته امداد ایجاد شغل از طریق برنامه های کاریابی و تعامل با کارفرمایان است.
به گفته وی ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های خودکفایی اعضای خانواده مددجو ، خوداظهاری مددجو و طرح های کارآفرینی از اقدامات و فعالیت های اشتغال در طرح های کاریابی است.
محمدی فارسانی بیان کرد: اجرای طرح های خود اشتغالی و ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند با برنامه های موثر و کارآمد در راس اهداف و سیاست های این نهاد حماتی قرار داشته که با توجه به شرایط مددجویان زمینه های اشتغال این افراد در شرکت ها، بنگاه های خصوصی و دولتی فراهم می شود.
وی با اشاره به نقش و اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد شغل و پایدارسازی مشاغل گفت: کمیته امداد این آموزش ها را در اولویت برنامه های توانمندسازی قرار داده و موفق شده است با بهره گیری از تعاملات و همکاری های سازنده سازمان ها و مؤسسات آموزشی کشور با اجرای یک برنامه فراگیر سطح آگاهی های علمی و مهارتی مددجویان را ارتقا بخشد.
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) لرستان با اشاره به ارائه بسته های تشویقی کاریابی برای مددجویان اضافه کرد: بسته های تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی بوده که علاوه بر آموزش های مهارتی به متقاضیان ارائه می شود.
7273/6060
2 هزارو678 مددجوی لرستانی از آموزش های فنی وحرفه ای بهره مند شدند
خرم آباد - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان لرستان گفت: طی 5 ماهه نخست سال جاری بیش از 2هزار و 678 مددجوی تحت حمایت این نهاد آموزش های فنی وحرفه ای را فرا گرفتند.
صاحبخبر -