شناسهٔ خبر: 15136156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی خبر داد

تخفیف 40 درصدی خدمات مهندسی برای بافت‌های دارای هویت تاریخی خراسان‌جنوبی

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی گفت: این سازمان در خراسان جنوبی حق‌الزحمه‌های خود را برای عموم ساخت‌وسازها 25 درصد کاهش داده و در بافت‌های دارای هویت تاریخی علاوه بر آن، 40 درصد تخفیف خدمات مهندسی در نظر گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، غلامرضا توکلی پیش از ظهر امروز در همایش متعاملین و فعالان بخش مسکن و ساختمان خراسان جنوبی اظهار داشت: مدامی که انسان منافع شخصی خود را بر منافع جمعی ترجیح دهد و ترجیح دادن منافع جمعی به منافع فردی به عنوان یک هنجار در جامعه وجود نداشته باشد، برگزاری این گونه جلسات هیچ فایده‌ای ندارد.

وی تصریح کرد: برای عبور از رکودی که در حال حاضر وجود دارد، باید به جایگاه یکدیگر احترام بگذاریم و هر فرد در هر جایگاهی که قرار دارد تلاش کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی یادآور شد: انبوه‌سازان با تغییر روش‌های ساخت می‌توانند هزینه‌های خود را کاهش و در بازار مسکن تحول ایجاد کنند.

توکلی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان تشکیلاتی است که براساس مصوبات مجلس شورای اسلامی شکل گرفته و حق‌الزحمه آن نیز مشخص شده است، اضافه کرد: این سازمان در خراسان جنوبی حق‌الزحمه‌های خود را برای عموم ساخت‌وسازها 25 درصد کاهش و در بافت‌های دارای هویت تاریخی و یا محدوده‌های بازآفرینی شهری علاوه بر این 25 درصد، به میزان 40 درصد تخفیف خدمات مهندسی در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه وظایف سازمان نظام مهندسی ساختمان به طور کامل قانونی است، گفت: آمادگی داریم در چارچوب سیاست‌های دولت همکاری کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی افزود: طی سال گذشته میانگین درآمد مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان از محل خدمات مهندسی ارائه شده ماهانه 400 هزار تومان بوده است.

توکلی با بیان اینکه مهندسان ساختمانی زمانی که یک پایان کار را امضاء می‌کنند باید مادام‌العمر مسؤول پاسخگویی به مشکلات باشند، خاطرنشان کرد: رکود در بخش مسکن هیچ ارتباطی با هزینه‌های شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان نداشته، زیرا انگیزه‌ای برای ساخت و ساز وجود ندارد و در صورتی که این هزینه‌ها صفر شود، باز هم کسی متقاضی ساخت‌و‌ساز در این شرایط نیست.

انتهای پیام/69027/ب30