داود یاوری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه اشتغالزایی در بخش صنعت به دلیل کاربر بودن بیشتر از سایر بخشها است اظهار داشت: تعاونیهای استان کرمانشاه با 14 گرایش اصلی از جمله بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی، اعتبار، مسکن، عمران و مصرف فعال هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به بیشینه 80 ساله بخش تعاون، این بخش را یکی از ارکان اقتصاد جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: با توجه به سهم بخش تعاون در اشتغال کشور در دو سال اخیر377 واحد جدید تعاونی با عضویت 8930 نفر و اشتغالزایی 4711 نفر با سرمایه ثبتی 22 میلیون و 212 هزار ریال تشکیل شده است.
یاوری با بیان اینکه 67 تعاونی در استان کرمانشاه موفق به دریافت تسهیلات و اشتغالزایی 1514 نفر شدهاند افزود: در حوزه صادرات علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی تعاونیهای مرزنشین استان طی دو سال گذشته 77 میلیون دلار انواع محصولات را به کشورهای همسایه صادر کردهاند که سبب ارزآوری به داخل کشور شده است.
وی مردمی کردن اقتصاد را از ارکان مهم موضوع اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در این راستا بهترین و آسانترین مجرا برای مردمی کردن اقتصاد، تعاونیها هستند و بانوان استان با 368 تعاونی فعال و اشتغالزایی 3525 نفر سهم بزرگی را به خود اختصاص دادهاند.
یاوری با بیان اینکه در صورت مردم محور بودن اقتصاد دولت با فراغ بال بیشتری به برنامهریزی پرداخته و سرمایههای کوچک در قالب تعاونیها برای اجرای طرحهای بزرگ اقتصادی قدرت عمل بیشتری دارند، افزود: دو تعاونی شرکت توسعه عمران در سنقر وکلیایی و سرپلذهاب به منظور هدایت منابع مردمی به بخش تولید ایجاد شده و دو تعاونی دیگر نیز در روانسر و دالاهو در دست اقدام است.
وی درباره برنامههای هفته تعاون در استان گفت: دیدار تعاونگران با نماینده ولی فقیه استان کرمانشاه، استاندار و فرمانداران در شهرستانها، بازدید از تعاونیهای نمونه و موفق شهر کرمانشاه با حضور استاندار و در سطح شهرستانها با حضور فرمانداران، عطرافشانی مزار شهدا با حضور تعاونگران در تمامی شهرستانهای تابعه، توزیع بروشور ترویجی تشکیل تعاونی و برگزاری مسابقات ورزشی دو و میدانی کارگران کشور مقدماتی مسابقات جهانی لیتوانی از برنامههای اجرایی در این هفته است.
انتهای پیام/
∎