به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسابقات
کونگفو پرتوآ قهرمانی بانوان کشور از 18 تا 19 شهریورماه به میزبانی استان فارس در شهر شیراز برگزار خواهد شد .
∎
کونگفو پرتوآ قهرمانی بانوان کشور از 18 تا 19 شهریورماه به میزبانی استان فارس در شهر شیراز برگزار خواهد شد .
جهانبخش ایزدپور افزود: این رقابت ها با حضور بانوان کونگ فوکار سراسر کشور و در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار می شود .
مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تیم کونگ فو پرتوآ بانوان استان نیز با 51 رزمی کار به این مسابقات اعزام خواهد شد.
جهانبخش ایزدپور گفت: در تیم رزمی کونگ فو پرتوآ استان کهگیلویه وبویراحمد 14 بانوی نونهال، 15 رزمی کار در رده سنی نوجوانان، 15 بانو در رده سنی جوانان و 6 بانوی رده سنی بزرگسالان حضور دارند.