شناسهٔ خبر: 76260324 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جانشین سپاه کرمانشاه:

اتحاد و انسجام مردم راه شهدا و سد توطئه‌های فرهنگی دشمن است

کرمانشاه - ایرنا - جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه اتحاد، وحدت، همدلی و همزبانی مسیر راه شهدای انقلاب اسلامی است، گفت: دشمنان با برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی در تلاش‌اند با تضعیف ارزش‌ها و هنجارهای اسلامی، انسجام اجتماعی را هدف قرار داده و جوانان را از مسیر شهدا منحرف کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار مسعود قنبری روز شنبه در سیزدهمین جشنواره «اسوه‌های صبر و مقاومت» ویژه مادران و همسران شهدای استان کرمانشاه که در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد، افزود: برای خنثی‌سازی این توطئه‌ها باید در کنار هم، همفکر و هم‌رأی باشیم و اجازه ندهیم دشمنان با ایجاد تفرقه، به وحدت و انسجام ملت ایران آسیب بزنند.

وی با اشاره به ایستادگی و همبستگی ملت ایران در مقاطع حساس تاریخی از جمله دفاع ۱۲ روزه در برابر جبهه کفر، اظهار کرد: تجربه تاریخی نشان داده است دشمنان هر زمان که از غلبه نظامی بر جوامع اسلامی ناکام مانده‌اند، به نفوذ فرهنگی و اجتماعی روی آورده‌اند.

جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، جامعه آندلس را نمونه‌ای از این نفوذ دانست و گفت: زمانی که دشمنان نتوانستند مسلمانان را در میدان جنگ شکست دهند، با ترویج بی‌حجابی و تضعیف ارزش‌های دینی، جامعه اسلامی را از درون دچار استحاله کرده و بدون جنگ آن را تصرف کردند.

سردار قنبری با تأکید بر اینکه امروز نیز دشمن در برخی حوزه‌ها خاکریزهای فرهنگی و اجتماعی را هدف قرار داده است، تصریح کرد: نباید میدان را خالی کنیم؛ بلکه می‌توانیم در همین بستر فضای مجازی، سیره، روش و سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب (س) را به‌عنوان الگوهای اصیل به بانوان و دختران جامعه معرفی کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از حضور مادران و همسران شهدا در این جشنواره گفت: مادرانی که ۲، سه و حتی چهار فرزند خود را در راه اسلام و انقلاب تقدیم کرده‌اند، همچنان پای ارزش‌های انقلاب و نظام ایستاده‌اند و الگوی آنان حضرت فاطمه زهرا (س) است.

جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، افزود: حضرت فاطمه (س) تربیت‌کننده حضرت زینب (س) و امام حسین (ع) بود؛ بانویی که نخستین شهید راه ولایت است و فرزندانش با شهادت خود اسلام را احیا کردند و بهترین الگو برای انقلاب اسلامی شدند.

سردار قنبری با بیان اینکه خانواده‌های شهدا در فضای غبارآلود امروز جامعه چراغ هدایت هستند، تأکید کرد: انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری به همت خانواده‌های معظم شهدا نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: شهدا نیازی به برگزاری جشنواره و یادواره ندارند، آنان با خدا معامله کرده‌اند؛ این مراسم‌ها برای انتقال راه، منش و سیره شهدا به نسل جوان و تقویت انسجام اجتماعی برگزار می‌شود.

اتحاد و انسجام مردم راه شهدا و سد توطئه‌های فرهنگی دشمن است

حضرت فاطمه (س) الگوی ماندگار برای زنان مسلمان است

در ادامه این مراسم، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه با خوشامدگویی به مادران و همسران شهدا، فرماندهان نظامی و مسئولان، گفت: صبر و مقاومت حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از اسلام و ولایت، الگویی ماندگار برای زنان مسلمان است.

سردار یونس عزیزی افزود: نهضت عاشورا اسلام را احیا کرد و زنان ایران اسلامی نیز با الگوگیری از حضرت فاطمه (س) و حضرت ام‌البنین (س)، در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقشی بی‌بدیل ایفا کردند.

وی با اشاره به نقش مادران و همسران شهدا در اعزام فرزندان و همسران خود به جبهه‌ها، گفت: پشتیبانی و صبر زنان در دفاع مقدس فراموش‌نشدنی است و شهدا و ایثارگران از دامان چنین مادرانی پرورش یافته‌اند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه از تدوین کتاب «مادران شهدای ۱۲ روزه» خبر داد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت وظیفه‌ای همیشگی است که این بنیاد هر سال با برگزاری چنین جشنواره‌هایی آن را دنبال می‌کند.

اتحاد و انسجام مردم راه شهدا و سد توطئه‌های فرهنگی دشمن است

به گزارش ایرنا، در این مراسم به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از ۵۰ مادر، همسر و خواهر شهید استان کرمانشاه تجلیل شد.

پخش بیانات مقام معظم رهبری درباره صبر و استقامت خانواده‌های شهدا، مداحی، اجرای گروه سرود و رونمایی از ۲ عنوان کتاب از دیگر برنامه‌های جانبی این آیین بود.

کرمانشاه ۹۸۰۰ شهید تقدیم دفاع از وطن کرده است

کرمانشاه در طول هشت سال دفاع مقدس بیش از ۳۰ هزار ایثارگر از جمله ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و یک هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم میهن کرده است.

زنان این دیار نیز با یک هزار و ۱۳ شهیده و یک هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز، رتبه نخست زنان جانباز و دومین استان کشور از نظر شمار زنان شهیده را به خود اختصاص داده است.

در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اخیر نیز استان کرمانشاه ۶۶ شهید تقدیم دفاع از ایران اسلامی کرد.