شناسهٔ خبر: 15133017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون دانشگاه آزاد شوشتر خبر داد

کسب رتبه نخست کشوری در مسابقات قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد شوشتر

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از کسب رتبه نخست کشوری در مسابقات قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر خبر داد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام موسی شهریاری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: مرتضی حیدری آل‌کثیر دانشجوی دانشگاه آزاد واحد شوشتر با شرکت در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب رتبه نخست کشوری شد.

وی افزود: این دانشجوی کارشناسی ارشد واحد شوشتر توانست در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت، بخش هنر و ادبیات دینی، در رشته شعر رتبه نخست کشوری را از آن خود سازد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با بیان این که وجود چنین دانشجویانی مایه افتخار ایران اسلامی هستند، عنوان کرد: قرار است تجلیل از نفرات برتر بخش هنر و ادبیات دینی بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت، روز شنبه مورخ 27 شهریور به میزبانی همدان برگزار شود.

انتهای پیام/72035/ح10