شناسهٔ خبر: 15128788 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

«پسر عمو، دختر عمو» به تدوین رسید

پس از پایان یافتن تصویربرداری فیلم سینمایی روح انگیز شمس، این اثر به تدوین رسید.

صاحب‌خبر -
«پسر عمو، دختر عمو» به تدوین رسیدمحمود غلامی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با خبرنگار  حوزه سینما   گروه فرهنگی   باشگاه خبرنگاران جوان ؛ در خصوص آخرین وضعیت فیلم سینمایی «پسر عمو، دختر عمو» گفت: فیلمبرداری این اثر به پایان رسید و هم اکنون در حال تدوین هستیم. البته بخش اندکی از تدوین آن به صورت همزمان انجام شده است.

وی درباره حضور در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر بیان کرد: اگر شرایط فراهم شود، در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا خواهیم کرد.

گفتنی است؛ «پسر عمو، دختر عمو» به کارگردانی روح انگیز شمس و تهیه‌کنندگی محمود عزیزی داستان زندگی پسر عمو و دختر عمویی را روایت می کند که در زندگی خانوادگیشان اختلافات فراوانی به وجود می آید. آنها به دستور و راهنمایی‌ پدربزرگ خود مجبور به حل این اختلافات می‌شوند.

در این اثر بازیگرانی چون مجید صالحی، نیوشا ضیغمی، محمود عزیزی، مریم امیرجلالی، لاله مرزبان، نسیم فروغ و ... بازی می کنند.



انتهای پیام/