شناسهٔ خبر: 15127505 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان غذا و دارو - قدیمی | لینک خبر

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هشدار داد:

اعتیاد خاموش با مصرف غذا های شیرین/ دیابت ارمغان مصرف بی رویه قندها

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هشدار داد: مصرف روزافزون غذاهای شیرین به ویژه قندهای ساده باعث اعتیاد نامحسوس خواهد شد.

صاحب‌خبر -

وی ادامه داد: با مصرف بی رویه قندهای ساده  به تدریج ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند.

مهندس فقهی با بیان اینکه کارخانجات مواد غذایی نیز روز به روز، محصولات شیرین تری به بازار روانه می کنند و این سیکل معیوب، پبوسته در حال چرخش است، عنوان کرد: با یک محاسبه سرانگشتی و ساده به طور متوسط هر فرد بین 20-15 قاشق چای خوری شکر (مجموع قند مصرفی روزانه و قند به کار رفته در محصولات غذایی ) در روز مصرف می کند که این مقدار، بسیار بیشتر از نیاز بدن است.

این مقام مسئول اظهار کرد: چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی از جمله مشکلاتی هستند که ممکن است در اثر مصرف قند و شکر به وجود آیند.

فقهی گفت: عادت کردن به مصرف زیاد مواد شیرین که به طور معمول از همان کودکی رخ می دهد و عارضه های  جسمانی متعددی را در سنین بالاتر ایجاد می کند.

وی افزود: متاسفانه  قند و ترکیبات حاوی قند، انرژی زیادی به بدن می رسانند، در حالی که فاقد مواد مغذی لازم هستند با این‌حال، کاهش مصرف قند و شکر یک تغییر بزرگ در سبک زندگی است که ارزش امتحان‌کردن را دارد.