آقایان حمید قبادی – دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و مهدی یکتا – دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران درباره برنامه های این نمایشگاه و شرایط تولید در بازار پوشاک کشور در گفتگو با برنامه روی خط خبر گفت: چهارمین نمایشگاه بینالمللی پوشاک ایران با حضورشرکت هایی از کشورهای مختلف برگزار شده است.
قبادی درباره حضور این تعداد تولیدکننده خارجی در چهارمین نمایشگاه بینالمللی پوشاک ایران و تاثیرآن بر تولید و نیز بازار پوشاک کشور گفت: 50 برند خوب آثارشان مشخص شده است و لباسها در بخشهای مختلف : مدارس ، ادارات و مجلسی ارائه می شود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هدف این نمایشگاه ارائه بهترین کالاهای ایرانی است و این نمایشگاه موفق به جذب مخاطب تخصصی شده است و پخش کنندگان و ویترین های کشور دعوت شده اند.
یکتا – دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران نیز گفت: سهم تولیدات ایران از بازار پوشاک مشخص است و در کنار اینها هم نگاهی به صادرات داریم و ما مهمانان را بصورت هدفمند و از کشورهای همسایه دعوت کرده ایم.
یکتا افزود: امسال برای نخستین بار سیستم کدگذاری بینالمللی gs1 در نمایشگاه بینالمللی پوشاک ایران اجرا شد.
وی افزود: یکی از چالش های صنعت پوشاک کشور، قاچاق است. حتی صحبت از حضور برخی مترجمان به عنوان عامل قاچاق در نمایشگاه پوشاک مطرح است که سیستم کد گذاری مشکل قاچاق را حل کرده است.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران یکی از معضلات موجود در بازار پوشاک کشوررا عدم اطمینان یا اطمینان پایین مردم به تولیدات پوشاک داخلی دانست و افزود: مسئله دیگر در بازار پوشاک کشور، ضعف در برندسازی تولیدات داخلی است و اینکه تولیدکنندگان داخلی چندان در بخش برندسازی موفق نبوده اند.
دانلود