شناسهٔ خبر: 15126674 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در آخرین روز فصل نقل و انتقالات فوتبال کشور

ماشین‌سازی دو بازیکن جذب کرد/ بازگشت بایرامی به فوتبال تبریز

تیم ماشین‌سازی تبریز در آخرین روز نقل و انتقالات ابتدای فصل، دو بازیکن جذب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ساعاتی بعد از جدایی رافخایی و سعید دقیقی از تیم ماشین‌سازی، این باشگاه دو بازیکن جدید به جمع خود افزود.

مهرداد بایرامی بازیکن سابق تیم‌های تبریزی که در فولاد خوزستان بازی می‌کرد با فسخ قراردادش از این تیم جدا و با مسؤولان تیم ماشین‌سازی مذاکره کرده و با این باشگاه به توافق رسید. قرارداد بایرامی با سبزقباها یک ساله می‌باشد.

همچنین علی دیندار بازیکن 18 ساله فوتبال تبریز نظر رسول خطیبی را به خود جلب کرده و این بازیکن بومی نیز به جمع سبزپوشان پیوست.

در برخلاف ماشین‌سازی، دو تیم دیگر تبریزی در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات بازیکن جدیدی جذب نکردند. تراکتورسازی و گسترش فولاد هر کدام یک سهمیه آزاد داشته و مربیان این تیم‌ها ترجیح دادند که در نیم فصل اقدام به جذب بازیکن جدید نمایند.

انتهای پیام/60017/و10