شناسهٔ خبر: 15125505 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

برای برپایی موکب دانشجویی اربعین چه کنیم؟

بزرگترین اجتماع دانشجویی اربعین در عمود 757 +فیلم

صاحب‌خبر -

خبرنامه دانشجویان ایران:  چیزی نمانده، کمتر از هشتاد روز دیگر تا اربعین سالار شهیدان مانده است و از هم‌اکنون، خیل عظیم مشتاقان و ارادتمندان به امام حسین(ع)، منتظرند تا این فرصت گرانبها را از دست نداده و به دریای خروشان عشق حسینی بپیوندند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این میان، دانشجویان نیز همنوا با سایر اقشار جامعه برای شرکت در این سونامی عظیم، فرصت را از دست نمی‌دهند؛ چه اینکه بخش عظیمی از پیش‌غراولان پیاده‌روی اربعین در سال‌های اخیر، دانشجویان و هیئات دانشجویی بوده است.

هنوز ماه ذی‌حجه شروع نشده بود که زمزمه‌های برنامه‌ریزی و تدارک کاروان‌ها و هیئات دانشجویی برای حضور در پیاده‌روی اربعین، آغاز شد. حتی هنوز حرف هیئات عزاداری دهه اول و دوم محرم به میان نیامده است اما شور و اشتیاق شرکت در این راهپیمایی عظیم و باشکوه، در چشمان جوانانی که حتی روزهای پر تلاطم انقلاب و دفاع مقدس را درک نکرده‌اند موج می‌زند.

آتش عشق پسر علی بن ابی طالب، موج جدیدی از شعله را در دل نسل امروز انداخته است هر روز گداخته تر می‌شود؛ دانشجویانی که کار و درس خود را رها می‌کنند و با پای پیاده، همراه با سایر اقشار جامعه ایران و دیگر جوامع اسلامی، طریق کربلا را می‌پیمایند.

تشکل‌های دانشجویی نیز امسال پیش قدم شدند، پیشتر از سال گذشته دانشجویان را به این سفر معنوی فرا می‌خوانند. چه بسیار کسانی که در خود سفر به کربلا و زیارت مزار مطهر سیدالشهدا(ع) را نمی‌دیدند و با راه افتادن این پوش عظیم مردمی که در سراسر جهان، مانندی ندارد، بار سفر می‌بندند و راهی سرزمین نینوا می‌شوند.

از دانشکده‌ها و حیاط و صحن‌های مختلف دانشگاه که عبور کنید، حرف اربعین و ثبت‌نام و برنامه‌ریزی برای شرکت در این سفر الهی و روحانی را بیشتر در کلام دانشجویانی که در این باره با یکدیگر گفتگو می‌کنند می‌بینید.

بسته شدن راه بیت‌الله الحرام هم می‌تواند مزید بر علت پر شور تر شدن عظمت راهپیمایی زائران ابعبدالله الحسین(ع) در ایام اربعین حسینی باشد؛ حال آنکه راه کربلا باز است و خیل عظیم مشتاقان در انتظار فررسیدن روز موعود زیارت سالار شهیدان هستند.

در این راستا برای زائران، خصوصا جوانان و دانشجویانی که شاید تجربه سفر به خراج از کشور و اماکن زیارتی را نداشته‌اند سوال و ابهاماتی مبنی بر چگونگی تهیه ویزا و گذرنامه، مسیر رفت و برگشت، مرزهای ایران و عراق، مسیر راهپیمایی و ... وجود داشته باشد.

10 نکته برای پیاده روی روز اربعین‬

دانلـــــــــــــــود

هر چند غالب سفر اولی‌ها معمولا با کاروان‌های زیارتی یا جمع‌هایی که تجربه شرکت در این سفر معنوی را دارند به کربلا مشرف شوند و نیاز زیادی به اگاهی از جزئیات نباشد، اما آگاهی از کم و کیف‌های سفر به کربلا و عتبات عالیات و زیارت قبور مطهر ائمه اطهار(س) در کشور عراق، برای هر کسی جذابیت‌های خاص خود را دارد.

از طرفی شوق زایدالوصف دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی زائران امام حسین(ع)، این جمعیت جوان را به برپایی موکب‌های مختلف و متعدد در مسیر مشتاقان زیارت سالار شهیدان در ایام اربعین واداشته است.

چند سال است که موکب‌های دانشجویی در مسیر عمودهای نجف تا کربلا، شوق ویژه این جمعیت جوان را در استقبال از خیل عظیم مردمی که به مقصد مزار مطهر سیدالشهدا(ع) طی طریق می‌کنند، نشان می‌دهد.

روایت یک دختر دانشجو از سفر چند هزار کیلومتری خراسان تا کربلا

تعبیر جالب عضو تیم ملی دانشجویی گیم، از پیاده‌روی اربعین

امسال نیز دانشجویان مثل سال‌های گذشته آماده شده‌اند تا به بهترین نحو ممکن در این حرکت بزرگ مردمی که در جهان نمونه ندارد، حضور پیدا کنند و خود را در این سونامی عظیم جهانی، سهیم کنند.

سال گذشته موکبهای متعددی در مرزهای مختلف از جمله دانشگاه هویزه در مرز چزابه، دانشگاه خرمشهر در مرز شلمچه برپا شد

به همت کمیته مواکب قرارگاه دانشجویی اربعین قرار است موکبهایی در مسیر راهپیمایی اربعین برپا شود، بزرگ‌ترین موکب دانشجویی نیز قرار است در عمود 757 مستقر شود.

تمام دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی نیز که قصد راه‌اندازی یا مشارکت در برپایی موکبهای دانشجویی جهت فعالیتهای فرهنگی و خدماتی در مرزهای مهران، چزابه، مسیرهای پیاده‌روی و شهرهای کربلا و نجف را دارند، می‌توانند برنامه خود را تا 15 شهریور 95 به کمیته مواکب قرارگاه دانشجویی اربعین اعلام کنند.

امسال بزرگ‌ترین موکب دانشجویی ستاد، موکب «شباب رضوی» به عمود 757 در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلاست که فعالان دانشجویی ایرانی و غیر ایرانی با حضور در آن موکب به فعالیت‌های فرهنگی در این عرصه می‌پردازند.

برچسب‌ها: