رئيس دانشگاه جامع علميـکاربردي گيلان از برگزاري نخستين جشنواره ملي مديريت گردشگري و نقش آن در توسعه کارآفريني اين استان در منطقه آزاد انزلي خبر داد.
عباس صادقي در جمع خبرنگاران با اشاره به ميزباني دانشگاه علميـکاربردي گيلان در برگزاري نخستين جشنواره ملي مديريت گردشگري و نقش آن در توسعه کارآفريني استان اظهار کرد: اين جشنواره براي نخستينبار در سطح ملي توسط دانشگاه علميـکاربردي گيلان از 27 شهريور تا دوم مهرماه امسال برگزار ميشود. وي با برشمردن محورهاي اصلي جشنواره افزود: نمايشگاه آيين و رسوم سنتي و عرضه محصولات بومي و سنتي، غرفههاي تخصصي مشاغل کارآفرين براي عرضه محصولات توليدي از جمله محورهاي جشنواره است. رئيس دانشگاه علميـکاربردي گيلان برپايي کارگاههاي تخصصي مديريت کارآفريني و گردشگري با ارائه گواهينامه معتبر دانشگاهي را از ديگر محورهاي جشنواره عنوان کرد.
وي با بيان اينکه در جشنواره مذکور غذاهاي محلي، دريايي و سنتي مردم گيلان به نمايش عموم گذاشته ميشود، تصريح کرد: مسابقه عکاسي با موضوع گردشگري گيلان، پرواز بادبادکهاي رنگي و نورافشاني در شب عيد غدير و... از ديگر محورهاي جشنواره ملي مديريت گردشگري است. صادقي با اشاره به اينکه تبليغ و انگيزه دادن به گردشگري استان به اندازه کافي صورت نميگيرد، تصريح کرد: گيلان استان گردشگري بوده که سالانه بيش از 30 ميليون نفر گردشگر در آن حضور مييابند.
وي هدف از برگزاري نخستين جشنواره ملي مديريت گردشگري گيلان را شناساندن ظرفيتهاي گردشگري گيلان و معرفي آداب و سنتهاي آن به مردم دانست.
دبير اجرايي جشنواره ملي مديريت گردشگري گيلان نيز در نشست مذکور با اشاره به ظرفيتهاي مهم اين استان گفت: معرفي اين ظرفيتها براي جذب سرمايهگذار از جمله اهداف برگزاري جشنواره ملي است. علي معراجي با اشاره به اينکه گردشگر ميتواند موجب رونق اقتصادي در زمينههاي مختلف شود، اظهار کرد: بايد براي جذب گردشگر و سرمايهگذار نسبت به جاذبههاي گردشگري بومي و سنتي خود اشراف داشته باشيم.وي گيلان را آماده سرمايهگذاري از تمام استانهاي کشور دانست و يادآور شد: با برگزاري جشنواره ملي مديريت گردشگري ميخواهيم ظرفيتهاي گيلان را به نمايش بگذاريم.
∎