به گزارش خبرنگار ایرنا محمد بیرجندی فخرآبادی روز دوشنبه در همایش توانمندسازی، هویت بخشی و جامعه پذیری بهبودیافتگان اعتیاد و صیانت از خانواده آنها افزود: در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» موفق شدیم اقدامات نوآورانه و قابل توجهی در حوزه توانمندسازی بهبودیافتگان و صیانت اجتماعی از خانواده آسیب دیده این افراد اجرا کنیم.
وی تصریح کرد: همسویی و همدلی در سیاستگذاری، برنامه ریزی و اجرا در این حوزه به عنوان نخستین گام به طور کامل در دستگاه های اجرایی استان تهران محقق شده است.
بیرجندی، چهار ماموریت اصلی ستاد مبارزه با موادمخدر را پیشگیری، درمان، حمایت و صیانت از بهبود یافتگان و خانواده های آنان عنوان کرد و گفت: صیانت در واقع فرآیند توانمندسازی و بازگشت بهبودیافتگان به جامعه است.
وی یادآورشد: صیانت با حمایت سازمان های مردم نهاد و فعالان این عرصه باید انجام شود.
بیرجندی به حمایت از 50 طرح اشتغال از مجموع 150 طرح ارائه شده در کشور برای کارآفرینی بهبود یافتگان اشاره و اظهار کرد: در دو سال گذشته 480 فرصت شغلی پایدار برای این قشر ایجادشده است.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به لزوم توجه به برنامه ریزی ها در این حوزه خاطرنشان کرد: تا پایان برنامه ششم باید 25 درصد از نرخ مصرف کنندگان موادمخدر کاهش یابد که به معنای کاهش سالانه پنج درصدی است.
وی با بیان اینکه در هیچ دولتی به اندازه دولت یازدهم به موضوع مشارکت های مردمی در این حوزه توجه نشده است خاطرنشان کرد: در همین راستا نخستین همایش گفتمان سازی حمایت از بهبودیافتگان و صیانت از خانواده آن ها آذرماه در تهران برگزار می شود.
همایش توانمندسازی، هویت بخشی و جامعه پذیری بهبودیافتگان از اعتیاد و صیانت از خانواده آنها روز دوشنبه با حضور جمعی از مدیران استانی و اعضای سمن های فعال این عرصه در سالن همایش های مجتمع فرهنگی شقایق تهران برگزار شد.
تهرام/7243/2079// 1625
دو هزار و 271 سازمان مردم نهاد مقابله با اعتیاد در کشور فعالیت دارند
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه واگذاری تصدی گری ها به مردم گفت: 30 هزار کارشناس در قالب دوهزار و 271 سمن و تشکل غیردولتی در سراسر کشور به امر پیشگیری درمان، کارآفرینی و مقابله با پدیده شوم اعتیاد مشغول هستند.
صاحبخبر -