شناسهٔ خبر: 15120658 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تیم چین در دیدار مقابل ملی پوشان ایران به حمایت هواداران چشم دوخته است

تهران- ایرنا- تارنمای رسمی فیفا در گزارشی از هفته دوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2018 در آسیا نوشت: چین در دیدار مقابل تیم ایران به حمایت قدرتمند هواداران در خانه چشم دوخته است.

صاحب‌خبر -

تارنمای رسمی فدراسیون بین المللی فوتبال در گزارشی نوشت: دیدار امارات متحده عربی و استرالیا در هفته دوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2018 در آسیا، تنها مصاف برندگان هفته اول است. دو تیم بعد از پیروزی در اولین دیدارهای خود، بدنبال کسب سه امتیاز دیگر هستند.
در پنج دیدار دیگر روز سه شنبه، تیم های میزبان بدنبال جبران شکست دیدارهای قبلی در راه صعود به جام جهانی روسیه هستند.
قطر، چین و تایلند در دیدار مقابل ازبکستان، ایران و ژاپن به حمایت قدرتمند هواداران در خانه چشم دوخته اند.
سوریه و عراق که دیدارهای خانگی خود را در کشورهای بی طرف برگزار می کنند، بدنبال پیروزی مقابل کره جنوبی و عربستان هستند تا در گردونه رقابتها بمانند.
در گروه ای، تیم ایران صدرنشین گروه بعد از شکست قطر با دو گل در وقت تلف شده، سبکبار و با نشاط عازم چین شده است. شاگردان کارلوس کی روش می توانند از سابقه عملکرد خود در رقابتهای مقدماتی در مقابل میزبان، الهام بگیرند.
اما تیم ملی ایران از پیشرفت تیم چین کاملا آگاه است. چین در دیدار مقابل کره جنوبی با خوردن سه گل، دو بار دروازه کره را گشود و نزدیک بود کره جنوبی را مبهوت کند. به تعبیری این دیدار ، مصاف وو لی و سردارآزمون دو نابغه برجسته این تیم ها است که هر دو مشتاق گلزنی هستند.
برنامه هفته دوم آخرین مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 در آسیا در روز سه شنبه به شرح زیر است:
گروه ای:
سوریه- کره جنوبی
چین- ایران
قطر- ازبکستان

گروه بی
امارات متحده عربی- استرالیا
عراق- عربستان سعودی
تایلند- ژاپن
ورزشی**1584