به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با حضور در استودیو برنامه روی خط خبر گفت: در آستانه بازگشایی مدارس پیش بینی می شود حدود 2 میلیون دانش آموز و دانشجو راهی کلاس های درس شوند که باعث افزایش 25 تا 30 درصدی ترافیک در سطح شهر تهران می شود.
او با بیان اینکه ما در روزهای اول مهر و به طور کلی شش ماهه دوم سال با افزایش ترافیک روبرو خواهیم بود، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که نظم و انضباط ترافیکی برقرار کنیم و میزان بهروه وری کار ما نیز به مشارکت مردم بستگی دارد.
سردار حسینی تاکید کرد که اقدامات پلیس در ایجاد نظم و انضباط ترافیکی، ترکیبی از اقدامات سلبی و همچنین اقدامات ایجابی با رویکرد اجتماعی و جلب مشارکت جامعه مانند بحث همیاران پلیس است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: ما از دستگاه های خدماتی و شهرداری درخواست کردیم تا 20 شهریور پروژه های نیمه تمام خود را به اتمام برسانند و تا 10 مهر ماه نیز اقدام به حفاری های جدید نکنند.
در ادامه برنامه میثم مظفر رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در گفتگوی تلفنی با برنامه روی خط خبر گفت: پارسال 15 هزار راننده سرویس مدارس را در دانشکده علمی کاربردی تاکسیرانی آموزش دادیم که امسال این عدد به 18 هزار تن رسیده است.
او افزود: قبولی در دانشکده علمی کاربردی، نداشتن اعتیاد و مشکلات جسمی و روحی، داشتن معاینه فنی و بیمه کامل شخص ثالث، دست کم 23 سال سن و متاهل بودن (غیر از زنان سرپرست خانوار) شرایط دریافت برچسب سرویس مدرسه هستند.
رئیس سازمان تاکسیرانی با اشاره به درنظر گرفتن یک شرکت تاکسیرانی برای هر منطقه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: متاسفانه بعضی از مدارس نرخ مصوب شورای اسلامی شهر تهران را در خصوص سرویس مدارس رعایت نمی کنند که امسال ما نرخ مصوب را در سایت تاکسیرانی قرار دادیم تا خانواده ها وجه اضافی پرداخت نکنند.
مظفر با بیان اینکه امسال 15 درصد افزایش شهریه داریم، گفت: اگر رانندگان تاکسی سرویس مدراس بیش از یک سرویس گرفتند، والدین می توانند با سامانه 1888 تماس بگیرند و ما نیز با 100 خودرو بر سرویس های مدارس که تاکسی هستند نظارت می کنند.
او گفت: سازمان تاکسیرانی شهر تهران در نظر دارد، امسال 4800 دانش آموز معلول و استثنایی را به صورت رایگان جابجا کند که اکثر رانندگان در این بخش بانوان هستند.
سردار حسینی با بیان اینکه پلیس راهور اقدام به جریمه سرویس های فاقد برچسب سرویس مدرسه می کند، گفت: برای بار اول 40 هزار تومان جریمه درنظر گرفتیم که در صورت تکرار خودرو متوقف خواهد شد.
در ادامه برنامه نیز پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی در گفتگوی تلفنی گفت: تقویت ناوگان و خطوط اتوبوسرانی نزدیک به مدارس در ساعات شروع و تعطیلی مدرسه ها، ورود 50 دستگاه نو و نوسازی مینی بوس ها از اقدامات شرکت اتوبوسرانی در مهر ماه هستند.
مشروح این گفتگو در ویدئو ذیل قابل مشاهده است:
دانلود