به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجتالاسلام مهدی نوروزی عصر امروز در نشست مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه در خانه معلم اردبیل اظهار کرد: امر تربیتی کار مشترک نهاد تعلیم و تربیت، خانواده و جامعه است که ما نیز سعی میکنیم به وظیفه و رسالت خود در این زمینه به خوبی عمل کنیم.
وی با بیان اینکه بالاتر از زندگی سعادتمند دنیوی باید به فکر عاقبت فرزندان و زندگی پس از مرگ آنها باشیم که در حقیقت تولد دیگر برای آنها رقم خواهد خورد، افزود: از بدو تولد تا پایان حیات دنیوی ما تلاش میکنیم تا بر اساس برنامهای که دین اسلام به ما ارائه کرده است زندگی پر از سعادتی را برای خود و فرزندانمان رقم بزنیم اما کمتر کسانی هستند که برای بعد از گذر از زندگی دنیوی به فکر آخرت فرزندانشان باشد و به نحوی وصیت آنها را تدارک ببیند تا یک فضای مناسب در این حوزه رقم بخورد.
مدیر حوزههای علمیه استان اردبیل گفت: ما سالانه با یکهزار و 400 دانشآموز روبهرو هستیم که علاقهمند به تحصیل در حوزههای علمیه هستند.
نوروزی با بیان اینکه باید برای بعد از مرگ فرزندانمان نیز برنامه داشته باشیم تا بیشتر از کمیتها کیفیت زندگی دنیوی و اخروی مدنظر قرار گیرد، یادآور شد: در این مسیر باید به نحوی نسل آیندهمان را تربیت کنیم تا خودشان بتوانند با آگاهی و بصیرت راه درست انسانیت و معرفت دینی و معنوی را طی کنند.
مدیر حوزههای علمیه استان اردبیل تصریح کرد: سالانه بیش از یکهزار و 400 دانشآموز که تربیت یافته مدارس هستند به حوزههای علمیه مراجعه کرده و برای دورههای طلبگی ثبت نام میکنند که ما در ارزیابی آنها گاه خوشحال میشویم اما گاه به خاطر هجمههای فرهنگی و آسیبهایی که در کمین آنها است نگران هستیم.
نوروزی با بیان اینکه در 10 روز همراهی با این دانشآموزان و در حقیقت زندگی با آنها ابعاد مختلف شخصیتشان را مورد سنجش و دقت نظر قرار میدهیم، افزود: ما جزو استانهای موفق در جذب طلبه در حوزههای علمیه هستیم به طوری که سعیمان بر این است تا بهترینها را برای حضور در حوزههای علمیه انتخاب کنیم.
وی با بیان اینکه به نسبت دولتهای گذشته در دولت یازدهم تعامل آموزش و پرورش با حوزه علمیه مناسبتر شده است گفت: ما در 38 مدرسه کار مشترکی را با آموزش و پرورش انجام میدهیم که در قالب طرح امین سعیمان بر این است تا طلاب در مدارس حضور پیدا کنند تا در کنار سایر معلمان و عوامل مدرسه خلاهای تربیتی به نحوی پر شود که البته این کار به شکل موازی انجام نمیشود.
مدیر حوزههای علمیه استان اردبیل ادامه داد: ما کار بر زمین مانده را درست و دقیق انجام میدهیم و امیدواریم طرح امین در سال تحصیلی جدید در سایر مدارس نیز اجرا شده و شاهد اجرای طرح روشن در مدارس تیزهوشان با حضور علما و روحانیون باشیم.
نوروزی یادآور شد : ما در طرح امین به مانند یک مدرسه هیأت امنایی عمل میکنیم و سعیمان بر این است تا با استفاده از ظرفیت خود معلمان و اولیای دانشآموزان در یک فضای ارتباطی و تعاملی بتوانیم کار را به پیش ببریم.
وی به عملکرد خوب مدارس معارف اسلامی اشاره کرد و افزود: باید با محوریت حوزههای علمیه این مدارس تقویت یافته و توسعه پیدا کند که قطعا این مدارس جدا از نهاد آموزش و پرورش و برنامههای تربیتی و آموزشی آنها است و امیدواریم فضا به نحوی فراهم آید تا در مجموع با تربیت شایسته نسل آینده بتوانیم دنیا و آخرت آنها را به شکل شایسته تدوین کنیم.
انتهای پیام/62001/آ ۴۰/
∎