شناسهٔ خبر: 15120054 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هشت کانتینر کالای قاچاق در هرمزگان کشف شد

بندرعباس- ایرنا- فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان گفت: با تلاش ماموران انتظامی استان و با اجرای طرح های مقابله با قاچاق کالا و ارز ، هشت کانتینر کالای قاچاق به ارزش 300 میلیارد ریال هفته گذشته کشف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار عزیزالله ملکی دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش اعظم این محموله های قاچاق کشف شده به ارزش 270 میلیارد ریال از طریق مبادی رسمی و با ارایه اسناد جعلی و اظهار خلاف واقع وارد کشور شده است.
وی تصریح کرد: قاچاقچیان در محموله های خود به طرز ماهرانه ای دارو و دوربین مدار بسته را در قالب پتو و قطعات پلاستیکی جاسازی کرده بودند که با هوشیاری ماموران انتظامی کشف شد.
سردار ملکی خاطرنشان کرد: در همین رابطه 15 نفر دستگیر و هشت خودرو نیز توقیف شده که متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
از ابتدای امسال تا پایان مردادماه سه هزار و 830 میلیارد ریال کالای قاچاق توسط ماموران انتظامی هرمزگان کشف شده است.
7198/ 6048