![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/6/15/5110917_877.jpg)
به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: با توجه به این که تاریخ مصرف مرغ تازه 72 ساعت است و برخی از فروشندگان بعد از گذشت این تاریخ، مرغ را به صورت غیر بهداشتی در فروشگاه قطعه بندی و با افزودن ماده شیمیایی رنگی، زعفرانی می کنند و به عنوان مرغ جوجه کبابی به فروش می رسانند .
یعقوبی با بیان اینکه تهیه مرغهای فله فرآوری شده به منظور تهیه جوجه کباب مورد تایید دامپزشکی نیست ، افزود : حتی المقدور گوشت مرغ فرآوری شده مانند جوجه زعفرانی را در منزل و یا از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند .
به گفته وی ، بر همین اساس تهیه و عرضه فرآورده گوشت مرغ ، فقط در مراکز بستهبندی دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری از دامپزشکی که زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند، قانونی و بلامانع است.
انتهای پیام/