شناسهٔ خبر: 15116979 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد

افزایش 20 درصدی حضور دانش‌آموزان در جشنواره نوجوان سالم

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: هرساله در جشنواره نوجوان سالم شاهد رشد 20 درصدی حضور دانش‌آموزان هستیم که پیش‌بینی می‌شود این آمار در سال‌های بعدی هم افزایش داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، پرویز افشار پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره کشوری نوجوان سالم اظهار کرد: در حال حاضر 30 نهاد در امر پیشگیری از مواد مخدر فعالان ستاد مبارزه با مواد مخدر را همراهی می‌کنند.

وی بابیان اینکه وزارت آموزش‌ و پرورش با ستاد مبارزه مواد مخدر دارای روابط تنگاتنگی هستند، افزود: در بین دستگاه‌هایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر را همراهی می‌کنند وزارت آموزش‌ و پرورش نقش منحصربه‌فردی دارد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص دبیرخانه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر گفت: تقریباً در همه استان‌ها این دبیرخانه تشکیل‌شده است که در این سنوات عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.

وی تأکید کرد: این جشنواره‌ای ویژه نمایندگان دانش آموزان سالم مدارس کشور در حال برگزاری است که این دانش آموزان سالم باید پیام‌رسان این حرکت‌های پیشگیری در تمام مدارس باشند.

افشار خطاب به دانش آموزان حاضر در این مراسم خاطرنشان کرد: زندگی یک‌بار تکرار می‌شود و دنیا مزرعه آخرت است که یک‌فصل بیشتر ندارد؛ هیچ‌وقت به سمتی نروید که فرصتی نداشته باشید.

وی ادامه داد: هرساله در این جشنواره شاهد رشد حضور 20 درصدی دانش آموزان هستیم که پیش‌بینی می‌شود این آمار در سال‌هایی بعدی هم افزایش داشته باشد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: این ستاد خود را متعهد می‌داند که آموزش و پرورش را در برگزاری برنامه‌های از این دست همراهی کنند.

انتهای پیام/63079/صا20