شناسهٔ خبر: 15116945 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی چالدران:

675 تن گوشت سفید در چالدران تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی چالدران از تولید سالانه 675 تن گوشت سفید در چالدران خبر داد.

صاحب‌خبر -

رمضان اکبری‌آذر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: سالانه 675 تن گوشت سفید در شهرستان چالدران تولید می‌شود.

وی با اشاره به مرغداری‌هایی که در شهرستان چالدران فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: پنج واحد مرغداری صنعتی در این شهرستان فعال هستند.

مدیر جهاد کشاورزی چالدران با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ترویج و تولید مرغ بومی، اذعان داشت: برگزاری کلاس‌های ترویجی جهت تولید گوشت سفید مرغ بومی روستایی از اقدامات صورت گرفته در راستای ترویج و تولید مرغ بومی در این شهرستان است.

این مسؤول با اشاره به تسهیلات داده شده به مرغداری‌های شهرستان چالدران، اعلام کرد: میزان تسهیلات داده شده به مرغداری‌های این شهرستان یک میلیارد ریال است.

اکبری آذر با اشاره به تولید جو در این شهرستان، اظهار داشت: 10 هزار تن جو در این شهرستان تولید می‌شود که جو دامی در محدوده شهرستان بیشتر از نیاز دامداران منطقه است.

وی با بیان اینکه کارخانه تولید خوراک دامی در این شهرستان وجود ندارد، تصریح کرد: نیاز این شهرستان از کارخانه‌های تولیدی شهرستان همجوار چایپاره و سایر شهرستان های‌استان تامین می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی چالدران با اشاره به پرورش کرم ابریشم در چالدران، اعلام کرد: برگزاری کلاس‌های ترویجی در جهت رونق صنعت پرورش کرم ابریشم و نوغان‌داری در این شهرستان در راستای پرورش کرم ابریشم صورت می‌گیرد.

 این مسؤول با اشاره به عسل تولیدی در چالدران، افزود: سالانه 100 تن عسل در این شهرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/61009/خ20

برچسب‌ها: