نمایش سهراب و آغاز گرگ از روز 16 شهریور جاری تا آخر این ماه هر روز ساعت 20 در سالن تئاتر شهر مشهد روی صحنه می رود.
احسان روحی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در نمایش سهراب و آغاز گرگ سعی شده به اتفاقی که برای همه واضح و روشن است با تغییر در جایگاه و کارکرد افراد، از منظر دیگری نگاه شود.
وی ادامه داد: در این نمایش رستم بیشتر در قالب یک پدر دیده می شود تا یک پهلوان تنومند و مانند پدری در دل یک مشکل خانوادگی دیده شده است.
نویسنده و کارگردان 'سهراب و آغاز گرگ' همچنین دلیل انتخاب این اسم را همزادخوری گرگ در زمان گرسنگی ذکر و بیان کرد: شاید اگر سهراب سئوال می کرد و یا مسجل می شد طرف مقابل پدر اوست تراژدی بوجود نمی آمد و وقتی رستم که اسطوره است اشتباه می کند افراد معمولی جای خود دارند.
7507/1858
نمایش سهراب و آغاز گرگ روایتی از شاهنامه با نشانه های امروزی
مشهد- ایرنا- نویسنده و کارگردان نمایش سهراب و آغاز گرگ گفت: این نمایشنامه برگرفته از شاهنامه به رغم برخورداری از نشانه های امروزی در همه عناصر اصل ارتباط مخاطب با شاهنامه را حفظ کرده تا مخاطب ناخودآگاه رستم و سهراب را در آن ببیند.
صاحبخبر -