«گراف ویلم» در حاشیه بازدید از شرکت ایرالکو در گفت و گو با ایرنا افزود: توافق هسته ای، موقعیت و اعتماد و علاقه سرمایه گذاری در ایران را افزایش داد و بسیاری از مشکل های سرمایه گذاران خارجی را برای حضور دوباره در این کشور برطرف کرد.
وی ادامه داد: ارتباط با صنایع استان مرکزی، تبادل دانش فنی، تجهیزات و تجربیات برای افزایش تولید و توسعه شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) و ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در این شرکت از جمله اهداف این بازدید است.
مدیرعامل شرکت کریواروچم بلژیک بیان کرد: در این بازدید راهکارهای همکاری و سرمایه گذاری در طرح نیروگاه انرژی 500 مگاواتی و طرح های حوزه آب و برق با شرکت ایرالکو مورد بررسی قرار گرفت و مذاکره در این زمینه ها انجام می شود.
ویلم گفت: میزان سرمایه گذاری این شرکت با ایرالکو به صدور مجوز ها، طرح ها و همکاری بانک ها به میزان گشایش اعتباری (lc) بستگی دارد.
مشاور مدیرعامل ایرالکو، افزایش تولید و بهره گیری این شرکت از دانش نوین را از جمله اهداف عنوان کرد و گفت: دستیابی به دانش فنی در تجهیزات و خودکفایی در فناوری های مورد نیاز، ابزاری برای ایرالکو در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است.
احمد طاهریان افزود: طرح آندسازی ایرالکو در خیرآباد اراک از طرح های زیربنای این صنعت مادر تخصصی است که با بهره برداری از آن ضمن تامین نیاز این شرکت، زمینه ارسال آند به سایر کارخانه آلومینیوم کشور را فراهم کند.
به گزارش ایرنا، وی، ساخت نیروگاه ترکیبی برق 500 مگاواتی خیرآباد را از دیگر طرح های این شرکت عنوان کرد و ادامه داد: با بهره برداری از این نیروگاه، ایرالکو در زمینه تولید برق به خود کفایی می رسد.
مشاور مدیرعامل ایرالکو گفت: تامین منابع مالی و فنی ساخت نیروگاه 500 مگاواتی خیرآباد اراک از جمله اهداف سفر این گروه بلژیکی به استان مرکزی است که در صورت تامین اعتبار، این شرکت در بلند مدت با فروش محصولات تولیدی بدهی خود را پرداخت می کند.
شرکت ایرالکو در سال 1351 با دو خط تولید به ظرفیت 45 هزار تن در سال در اراک آغاز به کار کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و افزودن سه خط دیگر به پروسه تولید، ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه به 120 هزار تن در سال رسید که محصولات متنوعی شامل انواع شمش تی بار، هزار پوندی، آلیاژهای ریخته گری، بیلت، اسلب را تشکیل می دهد.
عملیات اجرایی طرح توسعه ایرالکو با فناوری 200 کیلو آمپر در سال 1381 با هدف حفظ راهکارهای زیست محیطی آغاز شد و در سال 1386 نیز به بهره برداری رسید.
ظرفیت تولید این شرکت هم اکنون 175 هزار تن در سال است که خوراک 11 هزار واحد کارگاهی زیردستی با بیش از 250 هزار نفر را در صنایع وابسته به آلومینیوم تامین می کند.
مجموعه کربن صنعت ایرالکو به عنوان سایت شماره دو ایرالکو محسوب می شود که در زمینی به مساحت حدود 160 هکتار برای اجرای سه طرح توسعه ای 100 هزار تنی آند سازی، واحد 350 هزار تنی تولید آلومینیوم و نیروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی این شرکت اختصاص یافته است.
بازدید از محل احداث طرح نیروگاه 500 مگاواتی شهرک خیرآباد شرکت ایرالکو، بازدید از بخش های مختلف شرکت آلومینیوم سازی ایران و مذاکره با مدیران این شرکت برای سرمایه گذاری ، بازدید از تصفیه خانه فاضلاب اراک و حضور در نشست مشترک با معاون استانداری استان مرکزی از جمله برنامه های سفر هیات سرمایه گذاری بلژیکی به این استان است.
1955/6013/
سرمایه گذار بلژیکی
سرمایه گذار بلژیکی: توافق هسته ای درهای ایران را به روی سرمایه گذاران گشود
اراک - ایرنا - سرمایه گذار بلژیکی و مدیرعامل شرکت کریواروچم کشور بلژیک گفت: توافق هسته ای، دروازه های ایران را به روی سرمایه گذاران خارجی گشود و مشکلات را از پیش پای آنان برداشت.
صاحبخبر -