شناسهٔ خبر: 15111336 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان:

ملاک ارزیابی دولت میزان رضایتمندی مردم است

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان گفت: ملاک و معیار ارزیابی دولت تدبیر و امید در حوزه اجرایی میزان رضایتمندی مردم است.

صاحب‌خبر -
 امیر بینایی در نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی شهرستان مهدی‌شهر اظهار داشت: یکی از وظایف مهم و اساسی دفتر امور اجتماعی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی است و ستادی نیز در استانداری به نام ستاد صیانت قرار دارد و رئیس این ستاد استاندار هستند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان تصریح کرد: ترویج و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، صیانت از حقوق شهروندی دو رویکرد مهم ستاد صیانت در استانداری است و ما در هر دو موضوع باید به نحوی عمل کنیم که مناسب جامعه باشد؛ اگر عکس این موضوع باشد جامعه با چالش مواجه خواهد شد.
وی افزود: در برخی از موارد استفاده نابه‌جا و نادرست از کلماتی مانند عفاف و حجاب و حقوق شهروندی تصوراتی اشتباهی را در اذهان مخاطبان ما شکل می‌دهد.
بینایی گفت: مسأله فرهنگ عفاف و حجاب از اهمیت بالایی برخوردار است و وقتی‌که آسیب‌های اجتماعی جامعه را بررسی کنیم، حداقل پنج آسیب در جامعه منشأ آن از بی‌عفتی است.
وی خاطرنشان کرد: طلاق، خودکشی، قتل، نزاع خانوادگی و ایدز در جامعه منشأ و سرچشمه آن از بی‌عفتی در جامعه است، ما به این جهت که می‌خواهیم پیشگیری کنیم از آسیب‌های اجتماعی، باید وارد مقوله عفاف و حجاب شویم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان افزود: مسأله حقوق شهروندی یکی از شعارهای محوری دولت تدبیر و امید در زمان انتخابات بود که الآن به‌صورت جدی از سوی ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.
وی گفت: با توجه به مجموعه فعالیت‌هایی که در سمنان انجام‌ شده بود، استان سمنان را به‌عنوان برتر و پیشرو در حوزه حقوق شهروندی مطرح کردند.
بینایی تصریح کرد: فرهنگ عذرخواهی را از رئیس‌جمهور یاد بگیریم و رئیس‌جمهور گفتند که «ما در عذرخواهی از مردم لکنت زبان پیدا نمی‌کنیم» و باید یاد بگیریم که به حرف مردم خوب گوش کنیم و مردم خوب و قدرشناسی داریم؛ اگر فرهنگ عذرخواهی در جامعه پا بگیرد، مردم مشکلات خود را بهتر تحمل می‌کنند و اگر فرهنگ عذرخواهی نسبت به کارهای انجام‌ نشده به جهت معذوریت‌های اداری و محدودیت مالی در ما نهادینه شود، اعتماد مردم به ما بیشتر و سرمایه اجتماعی افزایش پیدا می‌کند.