شناسهٔ خبر: 15110126 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

بازگیر:

نقطه ضعف فعالیت‌های قرآنی بانوان توجه بیشتر به جلسات خانگی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: داور مسابقات قرآن كریم كشورمان با بیان اینكه متأسفانه بانوان ما در اتلاف وقت مانده‌اند و نمی‌دانند از كجا شروع كنند لذا یكسری كارهای خانگی را انجام می‌دهند، گفت: اگر بانوان ما به جای جلسات خانگی از اساتید متخصص استفاده می‌كردند، مسلماً سطح فعالیت‌های قرآنی آنان بالاتر بود.

صاحب‌خبر -
ربابه بازگیر، داور مسابقات قرآن كریم كشورمان در حاشیه برگزاری مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف بانوان در فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با یادآوری اینكه در این مسابقات داوری حسن اجرای رشته دعاخوانی را به عهده داشته است، گفت: متأسفانه متسابقان استان فارس در این مرحله از رقابت‌ها بسیار ضعیف ظاهر شدند.
وی خواستار انجام آموزش‌های تخصصی به متسابقان قبل از برگزاری مسابقات شد و افزود: آنچه كه در این مسابقات مشاهده كردیم این بود كه هر كسی هرچه خودش بلد بوده را ارائه داده است و این طبق اصول و ضوابطی كه باید شركت‌كنندگان برای رشته دعاخوانی داشته باشند، نیست در حالی كه در استان‌های دیگر افرادی قوی ظاهر شدند و معلوم بود كه آموزش‌های لازم را دیده بودند.

شركت‌كنندگان قبل از مسابقات حتماً آموزش‌های تخصصی ببینند

بازگیر با یادآوری اینكه رشته دعاخوانی در مسابقات قرآن یك رشته كاملاً نوپایی است، گفت: بهتر است كه شركت‌كنندگان در این رشته با یكسری قواعد و اصول منظم و منضبط و واقعاً فنی وارد عرصه مسابقه شوند البته لازم است برای سال آینده از هم‌اكنون در این وادی وارد شوند.

تبلیغ در رسانه‌ها؛ یكی از عوامل پیشرفت فعالیت‌های قرآنی آقایان

داور مسابقات قرآن كریم كشورمان در ادامه سخنان خود با اشاره به سطح فعالیت‌های قرآنی بانوان نسبت به آقایان گفت: قطعاً زمینه‌ها و ظرفیت‌هایی كه برای آقایان وجود دارد، برای بانوان نیست به عنوان مثال همین كه كار آقایان در رسانه‌های مختلف تبلیغ و نشان داده می‌شود، یكی از بهترین اقداماتی است كه برای ارتقای فعالیت‌های قرآنی آقایان می‌توان انجام داد در حالی كه این اتفاق برای بانوان رخ نمی‌دهد.

بانوان ما در فعالیت‌های قرآنی هنوز در اتلاف وقت مانده‌اند

وی ادامه داد: علاوه بر این‌ها یكسری آموزش‌های فنی آقایان در این وادی دارند كه بانوان ما از داشتن آن‌ها محروم هستند چرا كه یا وقت آن را ندارند و یا اگر هم وقت داشته باشند و آموزش‌ ببیند، باز هم در اتلاف وقت مانده‌اند و نمی‌دانند از كجا شروع كنند و كسی هم نیست كه آن‌ها را راهنمایی كند لذا یكسری كارهای خانگی را انجام می‌دهند.
بازگیر اظهار كرد: اگر بانوان ما وقتی را كه برای جلسات خانگی قرآن می‌گذارند برای استفاده از اساتید مجرب بگذارند و آموزش‌های منضبط و اصول فن را فراگیرند، قطعاً فعالیت‌های قرآنی آنان نیز رشد بیشتری خواهد داشت.

مهم‌ترین نقطه قوت مسابقات بانوان، داشتن اشتیاق زیاد است

این داور مسابقات قرآن كریم كشورمان در ادامه مهم‌ترین نقطه قوت مسابقات را داشتن اشتیاق بانوان برشمرد و گفت: بانوان اشتیاق زیادی برای فعالیت‌های قرآنی و شركت در مسابقات دارند كه شاید این میزان اشتیاق در میان آقایان نباشد اما نقطه ضعف آن‌ها هم همین است كه یا آموزش‌های غلط دیده‌اند و یا اینكه اصلاً آموزش‌های تخصصی ندیده وارد عرصه مسابقات می‌شوند.
وی از مسئولان برگزاری مسابقات درخواست كرد تا متسابقان را رده‌بندی كرده و غربالگری بیشتری انجام دهند و سطوح ضعیف و قوی از یكدیگر تفكیك شوند.